Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a munkára koncentrálni szexi kolléganők között?
Szerintem is brutál nehéz, néha ha elmegy mellettem egy kolleganőm és rápillantok a fenekére vagy a combjára, nehéz a munkára koncentrálni :D
Egyikőjük egyszer úgy dumált velem, hogy az asztalomon ült még én a széken, az meleg helyzet volt, főleg hogy kicsit flörtölősre is vette :D
Biztos azt is szeretik, hogy én vagyok az új gyakornok srác és még néha meg vagyok szeppenve :D
"Néha nehéz. Sokan azt hiszik, húú de milyen jó, de nem, nem az. Nem tehetsz semmit, nem szabad összejönni, stb, csak bámuld egész nap a brutál szexi combokat harisnyában, meg hogy feszítik az ing gombját a gyönyörű cickók. De közben a melóra is kell figyelni."
Aztán elkerülsz egy férfiak és gépek uralta munkahelyre és villámgyorsan rájössz, hogy mennyire gyötrelmesen szürkék a melós hétköznapok azoknak a brutál szexi harisnyás comboknak és feszülő cickóknak a látványa nélkül.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!