Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a munkára koncent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a munkára koncentrálni szexi kolléganők között?

Figyelt kérdés
Mármint egy nagy irodában én vagyok az egyetlen férfi a gondolataimmal összezárva. Rengeteg fétises gondolataim és vágyam van, egész nap ezek járnak a fejemben. Még sokszor a munkára sem tudok koncentrálni emiatt. Más is van így ezzel? Ráadásul nem egyszer olyan mintha rá is játszanának,, megkérdezik, hogy áll ez a ruha, ez a cipő stb, engem meg ver le a víz.
ma 14:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is brutál nehéz, néha ha elmegy mellettem egy kolleganőm és rápillantok a fenekére vagy a combjára, nehéz a munkára koncentrálni :D

Egyikőjük egyszer úgy dumált velem, hogy az asztalomon ült még én a széken, az meleg helyzet volt, főleg hogy kicsit flörtölősre is vette :D

Biztos azt is szeretik, hogy én vagyok az új gyakornok srác és még néha meg vagyok szeppenve :D

ma 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:

"Néha nehéz. Sokan azt hiszik, húú de milyen jó, de nem, nem az. Nem tehetsz semmit, nem szabad összejönni, stb, csak bámuld egész nap a brutál szexi combokat harisnyában, meg hogy feszítik az ing gombját a gyönyörű cickók. De közben a melóra is kell figyelni."

Aztán elkerülsz egy férfiak és gépek uralta munkahelyre és villámgyorsan rájössz, hogy mennyire gyötrelmesen szürkék a melós hétköznapok azoknak a brutál szexi harisnyás comboknak és feszülő cickóknak a látványa nélkül.

ma 16:08
 13/14 A kérdező kommentje:
12 totál igazad van :)
ma 16:11
 14/14 anonim válasza:
Hát őszintén, nagyon nehéz, mivel hát ugye olyan sok jó csaj van és a múltkor az egyik félrehívott és mondta, hogy "neked most komolyan feláll rám?" őszintén meglepődtem de hát mondtam neki, hogy "jaj dehogy, csak 30 centi" ő meg totál sokkolva volt mondtam neki hogy csak lankadva ilyen erre megsértődött, hogy nem izgultam fel rá. Aztán engesztelésképp rásegített egy kicsit a hátsó vécében. Úgyhogy ja, elég gatya.
ma 17:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!