Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a munkára koncent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a munkára koncentrálni szexi kolléganők között?

Figyelt kérdés
Mármint egy nagy irodában én vagyok az egyetlen férfi a gondolataimmal összezárva. Rengeteg fétises gondolataim és vágyam van, egész nap ezek járnak a fejemben. Még sokszor a munkára sem tudok koncentrálni emiatt. Más is van így ezzel? Ráadásul nem egyszer olyan mintha rá is játszanának,, megkérdezik, hogy áll ez a ruha, ez a cipő stb, engem meg ver le a víz.
ma 14:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Van felvétel?

Takarításba is benne vagyok.

40F

ma 14:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Te szegény. Mindjárt megsajnállak...
ma 14:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Nyilván "játszanak" ahogy fordított esetben is a pasik ha csak egy nő lenne az irodában. Velem is volt ilyen, mit is mondhatnék ilyen az élet...játssz velük te is, kedvesen és tisztelettel...ki tudja mit hoz a jövő :) Bár nem javaslom, hogy elkapd bármelyiket is, inkább házon kívül "csajozz" az biztonságosabb, nyugisabb.
ma 14:21
 4/13 A kérdező kommentje:
3 igen, mert ilyenkor persze dicsérem őket, mert hát kell a jó kapcsolat. De belül robbanni tudnék.
ma 14:22
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Velem is játszott ilyet egy-két csaj. Bele kell menni a játékba. Volt akinek pár kétértelmü flört elég volt a jó hangulatához, volt aki ilyenkor tovább fokozta és a vége egy finom dugás volt az irattárban. A lényeg, hogy vedd a lapot, menj bele, minden csaj a saját komfortzónáján belül fogja csak ezt csinálni. De ez a komfortzóna mindenkinél más és más, van akinek simán benne tud lenni pár munkahelyi dugás, van akinek egy pikansabb vicc is sok. Ki kell tapasztalni, ki kell puhatolni...
ma 14:37
 6/13 A kérdező kommentje:
5 ment a zöld
ma 14:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Add be a felmondásodat mert nem kaptál megfelelö munkakörülményeket. Máskor jobban válogasd meg milyen munkahelyet fogadsz el?
ma 14:48
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
Én 3-at megdugtam, a negyediket feleségül vettem.
ma 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:
22%
Néha nehéz. Sokan azt hiszik, húú de milyen jó, de nem, nem az. Nem tehetsz semmit, nem szabad összejönni, stb, csak bámuld egész nap a brutál szexi combokat harisnyában, meg hogy feszítik az ing gombját a gyönyörű cickók. De közben a melóra is kell figyelni.
ma 15:21
 10/13 A kérdező kommentje:
9 igazad van, néha csak bámulok ki a fejemből és nézem őket.
ma 15:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!