Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem találok olyan lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan lányt amilyet keresek?

Figyelt kérdés
Én csak egy helyes transzi lányt keresek, de akár hányszor próbálkoztam soha nem az volt a lány gatyájába amit akartam hogy legyen

jan. 14. 19:46
1 2
 11/15 anonim válasza:
85%
Ha ez nem trollkodás akkor én megint hitem vesztem. 😂
jan. 15. 09:30
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Valakinek remlik az a resz a rem rendes csaladbol, amikor ezt kerdi Al Bundy? Bu.ziiiiikkkkk?
jan. 15. 10:11
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

Hát te nem vagy hetero, az 100%. Nincs ezzel baj, csak ne tagadd. A pöcsös lányokhoz való vonzódás nem hetero dolog.

Próbálkozz thai “lányoknál”.

jan. 15. 10:21
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
Te nem az a heteró vagy, aki kb egy hete szopni akart? :)
jan. 15. 17:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy azt remélem vágod, hogy transz nőknél (ha még megvan) hormonterápia alatt nem pont úgy működik mint az alap beállításokkal.

De ha csak ezért hajszolsz minked az egy jó nagy 🚩.

jan. 16. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!