Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan lányt amilyet keresek?
Figyelt kérdés
Én csak egy helyes transzi lányt keresek, de akár hányszor próbálkoztam soha nem az volt a lány gatyájába amit akartam hogy legyenjan. 14. 19:46
2/15 A kérdező kommentje:
1-es többször hittem már fiús lányra hogy transz ezért sokat csalódtam már, nekem fontos hogy legyen a csajnak pénisze mert az nélkül unalmas a szex
26/F
jan. 14. 19:58
3/15 anonim válasza:
Viszont ezt ismerkedésnél mondd el a másik félnek is, hogy téged ez vonz. Akár csatolóssal is megoldható.
Vagy femboyokkal nem ismerkednél inkább?
4/15 anonim válasza:
A lányoknak puncijuk van, a fiúknak meg kukijuk.
Ha egy fiú lányosan néz ki, attól még nem lány.
5/15 A kérdező kommentje:
3-as nem vagyok meleg hogy femboyokkal ismerkedjek, én heteroszexuális vagyok mert a transz lányok is lányok
jan. 14. 20:08
6/15 anonim válasza:
Ahogyan az egyik Ted filmben megmondták nincsenek tökös csajok csak csöcsös pasik vannak
7/15 anonim válasza:
A péniszhez vonzódsz nem? Vannak transzlányok, akiknek már pl. nincsen.
Akkor azokkal se ismerkednél? Mert szerintem nem lehetsz full heteró.. ami egyáltalán nem baj!
9/15 anonim válasza:
Bocs, haver, de van egy rossz hírem. Nem vagy hetero, ha hiányzik a péló. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!