Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ilyen szégyenlősek?
Figyelt kérdés
Ha mondom egy nőnek, hogy nudista strandra szoktunk járni a barátnőmmel egy baráti társasággal vegyesen nők és férfiak és nyugodtan eljöhet velünk akkor egyből mindig mindegyik azt mondja, hogy ő szégyenlős nem mer eljönni. De ha férfinek mondtam ugyanezt rögtön mindegyik benne volt és el is jöttek. Nem mondta egyik férfi sem akit hívtam, hogy nem mer eljönni, mert szégyenlős. De nőknek akiket hívtam egyik sem mert eljönni. A nők miért ennyire szégyenlősek, a férfiak pedig nem?tegnap 09:53
11/20 anonim válasza:
Azért mert sajnos a magyar egy prűd társadalom. Az itteni válaszokból is látszik. Neveltetés, gátlások. "Mert a meztelen testem rám tartozik, meg a páromra." és hasonló bullshit válaszok. Na az ilyen nőtől óvjon meg a sors minden férfit!!! Ezek a csajok akik a szexet csak érdekből csinálják mert nekik az egy nyűg. Ha elérte a célját akkor már a pasi sem fogja meztelen látni.
12/20 anonim válasza:
Nyilván, ha a nő nem akar nudista strandra menni, akkor prűd, de ha felvesz a buliba egy miniszoknyát, akkor ribi.
13/20 anonim válasza:
#12 Nudista strandra nem azért megy egy nő, hogy megdugja valaki (a swinger strandokat leszámítva, de az ritkább). Buliba miniszoknyában igen.
14/20 anonim válasza:
#13 na pontosan az ilyen ostoba gondolkodasmodu emberek miatt nem mennek a nők nudista strandra.
15/20 anonim válasza:
Jól bemutatjátok a problémakat, gratulálok. Beteg az agya itt sok embernek. Hisztiztek, hogy miért nem meztelenkednek random nők? Mi közötök más testéhez? Miért kell egyből kombinálni, meghazudtolni, hogy egy nőnek a meztelenség nem lehet intim, hálószobába tartozó dolog? Hogy jöttök ahhoz, hogy kijelentsétek, hogy aki miniszoknyát húz, az dugni megy? Ezekből szoktak lenni az erőszakok, a “mit viselt/kérette magát/minek ment oda”. Mert a beteg fejetekben a nők tárgyak. Tényleg felfoghatatlan, hogy miért nem mernek nyilvánosan levetkőzni. Szokásos férfi stratégia, valamit kitaláltok, és kész, az úgy van, és ezt vetítitek ki minden nőre. Hiába mondanak akármit, hiába mondják az ellentétét, hazudnak és kész. Nem is értem mit képzelnek páran, és persze nyugodtan le lehet pontozni. Mindig le szoktátok, ha valaki leírja az igazat. (Nem minden nudista egy beteg állat, tisztában vagyok vele. Nem alarlak titeket egy kalap alá venni, csak itt pár válasz cseszett fel.)
16/20 anonim válasza:
Én meg csak egyszerűen nem vagyok kíváncsi mások pucér pitsájára.
17/20 A kérdező kommentje:
Szerencsére azért nem minden nő ennyire szégyenlős. A barárnőm lemer vetkőzni bárki előtt meztelenre a nudista strandon. És a társaságunkban van még jó pár nő aki nem szégyenlősködik ledobja hamar magáról a textilt. Amúgy ez abszolút természetes számukra. Sokkal jobban érzik magukat mintha egésznap vizes fürdőruhában lennének.
tegnap 21:54
18/20 anonim válasza:
Szerintem tökre rendben van, ha a te barátnődnek ez okés. A baj csak abban van, ha ezt másra erőlteti valaki.
19/20 A kérdező kommentje:
Az miért lenne erőltetés ha mondom valakinek ha van kedve nyugodtan jöhet.
tegnap 23:29
20/20 anonim válasza:
Nekem fura lenne. Van a meztelenkedésnek is egyfajta izgalma. Valahol szerintem ez a nudista strand dolog és minnél kevesebb ruha is egy lázadás a mai fiataloknak.
De én nem állnék be a sorba. Kellemetlenül érezném magam más emberek meztelen látványától is.
Én még azt is jobban eltudom képzelni hogy ha régóta vagytok barátok és valahol úgy alakul látjátok egymást vagy úgy fürödtök valami titkos tópart vagy házi jacuzzi.
De így idegenek testét is látjátok meg ez így normális ez nekem olyan ellentmondásos.
Ugyanakkor megértem ezt vizesfürdőruhas dolgot is.
De én nem akarom más idegen meztelen testét látni úgy hogy nem ehhez vagyok szokva. Nagyon zavarna.
Mondjuk a strandot még mindig jobban megértem mint a szaunát
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!