Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ilyen szégyenlősek?
Figyelt kérdés
Ha mondom egy nőnek, hogy nudista strandra szoktunk járni a barátnőmmel egy baráti társasággal vegyesen nők és férfiak és nyugodtan eljöhet velünk akkor egyből mindig mindegyik azt mondja, hogy ő szégyenlős nem mer eljönni. De ha férfinek mondtam ugyanezt rögtön mindegyik benne volt és el is jöttek. Nem mondta egyik férfi sem akit hívtam, hogy nem mer eljönni, mert szégyenlős. De nőknek akiket hívtam egyik sem mert eljönni. A nők miért ennyire szégyenlősek, a férfiak pedig nem?tegnap 09:53
1/20 NemFogodKitalálni válasza:
Mert nőként az intim területre szégyenlősek vagyunk. Azt csak az aktuális partner látja, nem rakjuk ki közszemlére, mert nekünk túl intim. Miért van az, hogy a pasik kérés nélkül küldenek képet a farkukról, de a nők a puncijukról/mellükről nem? Azért, mert a pasik szeretik mutogatni, míg a nőknek ez túl intim ahhoz, hogy mutogassuk csak úgy bárkinek.
2/20 anonim válasza:
Én pl. nem vagyok szégyenlős,de nudira azért nem megyek el akárkivel.
3/20 anonim válasza:
Szerintem ez a magyar nőkre jellemző. Talán így nevelik a szüleik őket. A Balaton partján is amíg volt ott top-less napozás, azok főleg németek voltak. Amúgy meg azt sem értem, hogy a kommunizmus évei alatt még sokkal szigorúbbak voltak, mint a vallások. Egyetlen olyan magazint sem árultak, amiben meztelen nős kép lett volna. Csak a rendszerváltás tájékán jelenhettek meg nálunk olyanok.
4/20 anonim válasza:
Így nevelnek minket.
Amikor tizen éves lettem bátyám (pár évvel idősebb) egész nap egy alsóban rohangált a házban. Amikor én trikó-bugyi párosban kimentem a szobámból anyám idegbajt kapott és elküldött a fenébe.
Ezért és ilyenek miatt.
5/20 anonim válasza:
Társadalmi elvárás, és nevelés. Hosszú évekig hallgatjuk, hogy mekkora érték pl a szüzesség, meg hogy ne fekudjunk le akárkivel, ne hordjunk kihívó, sokat mutató ruhákat, már egy tangás bikini kiüti a biztosítékot, és azonnal r*bi lesz az ember.
6/20 anonim válasza:
Mert a nők pénzt is kaphatnak azért, ha megmutatják a testüket, hát akkor miért mutogatnák ingyen?
7/20 anonim válasza:
Csak megválogatják, hogy ki előtt vállalják fel "nyitott" énjüket. "Rosszabbak, perverzebben mint mi pasik csak kicseszettül titkolják"
8/20 anonim válasza:
Azért,mert sokkal több látnivaló van egy meztelen lányon,meg a férfiak a szexualitással kötik össze.Én lennék meztelenül strandon,de csak akkor ha kizárólag lányok,nők lennének ott.
9/20 anonim válasza:
Mert a meztelen testem rám tartozik, meg a páromra. Nem akarom kirakni mindenki elé, nem akarom, hogy megnézzenek. Ha egy random pasi, akit csak ferületesen ismerek el akarna vinni, azzal szépen meg is szüntetném a kapcsolatot. Baromi kellemetlen. Teljesen más, ha te pár másik férfival együtt lazán levetkőzöl, meg ha nőktől várod ezt. A közeli barátnőim előtt én sem vagyok kimondottan szégyenlős, de random pasik nem férnek bele.
10/20 anonim válasza:
Te meg miért akarsz mindenáron nőket vinni nudista strandra? Miért kell neked ismerősöket meztelen programra vinni? Annyira kellemetlen nyomulás ez, és észre sem veszed magad.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!