Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki minden nap akar szexelni/pettingelni?
Jelenleg a harmadik kapcsolatomat “taposom”.
Az első 5 évig tartott de nagyrészt nyitott volt így elszórakoztunk.
A második 1 évig tartott, jó volt a szex. Ebből 7-8 hónapig együtt is éltünk és 1-2 nap kivételével minden nap szexeltunk. Viszont ő egy csapnivaló alak volt ezért dobnon kellett.
A jelenlegi kapcsolatomba pedig most heti max 1-2 van. 3 éve vagyunk együtt. Tőle ennyi se lenne, ritkán kezdeményez és sűrűn visszautasít. Pedig előadta magát eleinte hogy szex mániás. Sok exe is van. A korra is fogja hogy csökkent már a libidója (30 éves XD).
Szerintetek ez normális? Tényleg ilyen nehéz olyan pasit kifogni akivel minden klapp és szex is van rendesen?
Sajnos (vagy nem) a válogatás ideje lejárt hisz már közös babánk is van és ő a legfontosabb + annyira nem gáz a szitu, de érdekelne létezik e olyan férfi akire vágytam mindig is?
#3 te kevered a szezont a fazonnal. A libidó a szexuális vágyat jelenti, ami nem függ szorosan össze a merevedéssel. Van akinek nem gond a merevedés, csak épp nincs hozzá kedve, mert a libidója a béka segge alatt van. Másnak meg kedve az lenne, csak nem áll fel.
Szerintem amíg fiatal a pasi és/vagy fiatal a kapcsolat, addig nagyobb esély van a gyakori szexre. Ahogy a pasi és a kapcsolat is öregszik úgy ritkulhatnak az alkalmak. Persze mindenki más, így ez se igaz mindenkire, inkább csak az átlagra. Az meg főleg ritka, hogy egy nő akarjon naponta szexelni. Sok pasi inkább arra panaszkodik, hogy alig szexel a felesége.
Nekem már 40 felett kezdett a libidóm csökkenni, ami abban nyilvánult meg, hogy nem nyaggatom a feleségemet a szexel állandóan, és magamnak is nagyon ritkán verem már ki, mert egyszerűen nincs kedvem hozzá. Ami a feleségemnek jó is mert az első 15 évünk úgy telt, hogy általában neki nem volt kedve hozzá és mindig azt mondta, hogy intézzem el magamnak.
Nálunk minden nap 1-2 van 2008 óta, amióta együtt vagyunk (a 3 szülés időszakát nem számítva). Mind a ketten durván szexmániások vagyunk, és a másik az ideálunk így nagyon-nagyon egymásra vagyunk kattanva.
Mondták, hogy majd a gyerek után nem lesz ilyen nyuszi, hála Istennek nem így lett, ugyanolyan mint volt előttük :)
Gyakorlatilag minden alkalmat megragadunk, bárhol, bármikor ha lehet egy jót :)
#12 Ilyen nő kéne mindenkinek. :D
Kérdező, vagyunk azért szerintem elég sokan, akik szívesen szexelnének minden nap.
Én nagyon sajnálom a kérdezőt. Különösen az után, hogy milyen tapló módon reagált a férje az orális szex felvetésére.
Én biztos megemlíteném neki, hogy ez így nem mehet tovább és ha nem hajlandó teljesíteni, akkor ott fogom hagyni. Még akkor is, ha nem gondolom komolyan. De valami motiváció kell, különben később méginkább ellustul.
Aztán lehet azt is mondani hogy ma este szex lesz. Ha itt vagy akkor veled, ha nem akkor majd lesz rá más jelentkező.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!