Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki minden nap akar szexelni/pettingelni?
Jelenleg a harmadik kapcsolatomat “taposom”.
Az első 5 évig tartott de nagyrészt nyitott volt így elszórakoztunk.
A második 1 évig tartott, jó volt a szex. Ebből 7-8 hónapig együtt is éltünk és 1-2 nap kivételével minden nap szexeltunk. Viszont ő egy csapnivaló alak volt ezért dobnon kellett.
A jelenlegi kapcsolatomba pedig most heti max 1-2 van. 3 éve vagyunk együtt. Tőle ennyi se lenne, ritkán kezdeményez és sűrűn visszautasít. Pedig előadta magát eleinte hogy szex mániás. Sok exe is van. A korra is fogja hogy csökkent már a libidója (30 éves XD).
Szerintetek ez normális? Tényleg ilyen nehéz olyan pasit kifogni akivel minden klapp és szex is van rendesen?
Sajnos (vagy nem) a válogatás ideje lejárt hisz már közös babánk is van és ő a legfontosabb + annyira nem gáz a szitu, de érdekelne létezik e olyan férfi akire vágytam mindig is?
Ha egy férfi elutasít, akkor ott más nő van a háttérben. Egy egészséges pasi kívánja naponta a szexet, hacsak nem iszonyatosan lusta még erre is.
A libidó meg csak ürügy. Lehet lankadtan is szexelni, van rá technika, nekem is kell sajnos már gyakran alkalmazni. Aztán még ott van az orál, arra nem lehet kifogás, hogy nem megy.
Nekem "szerencsém" van. Jó a férjem természete és simán benne van a napi szexben is és ha heti 2x jön csak össze amiatt se morog. (Mióta babánk van azóta volt már rá példa hogy estére mindketten annyira fáradtak voltunk hogy csak zuhany és alváshoz volt erőnk) De mostmár nagyobb egy kicsit a gyerkőc így akár mindennap lehet.
Létezik "tökéletes" pasi.😅
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!