Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a kis péniszűeket kérdezném, mit szerettek, mi izgat titeket abban, hogy egy nő megaláz, kinevet a kis méretetek miatt?
Figyelt kérdés
Írjatok méretet is.tegnap 19:03
2/8 anonim válasza:
Jó kérdés
Én annyira szégyellem, hogy nővel se merek lenni, nemhogy kigúnyoljanak miatta.
3/8 anonim válasza:
Engem már talált meg itt ilyen pasi. Nem tudott normális magyarázatot adni, miért jó ez neki. 10 centis volt neki. Küldött pár képet, ìrtam neki választ, próbáltam lealázni de sajnos nem az én stílusom hogy olyanért alázzak vkit amiről nem tehet. Így abbamaradt szerencsére az írkálás. L
4/8 anonim válasza:
Eloben lenne az igazi, nem online. Mondjuk ket baratno elott levetkozni meztelenre...
5/8 A kérdező kommentje:
4
És a 2 csaj nevetne, alázna azt szeretnéd?
tegnap 21:57
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Csak az érdekelne ebben mi az izgató?
tegnap 22:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!