Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor maszturbáltál életedben először?
Figyelt kérdés
Hány éves voltál? (fiúknál) Akkor már jött sperma?jan. 6. 16:30
21/26 anonim válasza:
11 évesen. Az első néhány alkalommal még nem jött semmi de aztán elég sok. Azóta is csinálom
22/26 anonim válasza:
Már óvodás, kisiskolás koromban is rendszeresen dörzsölgettem a kukimat az ágyhoz, illetve szívesen játszottam vele, húzogattam is fürdés közben. Persze akkor még nem tudtam, hogy mit csinálok, csak jó volt.
Tudatosan kb. 12-13 éves koromtól csinálom, akkor már jött cucc.
23/26 anonim válasza:
12 évesen osztálytárs avatott be konkrétan hogy ő huzogatja és csiklandós érzést érez és az neki jó hihihi :DDD de komolyan
baromi gáz volt.. megnéztem nem hallanak e (buszon mesélte)
fura srác volt, na de miatta kipróbáltam mégiscsak rá vagy 2-3 hétre
szülők azok így.. pff semmi zéró ilyen topik nem volt soha
25/26 anonim válasza:
mért kérdezed ezt meg?
minek
kutatást végzel?
26/26 anonim válasza:
Kb 7 évesen már tudatosan maszturbáltam. Dörzsöltem a szőnyegen. Sperma még nem jött, de élvezni így is jó volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!