Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fajta mell rossz?
Figyelt kérdés
Mindigis bizonytalan voltam a melleimet illetően, nem tetszenek.
Eléggé szégyellem is, úgyhogy légyszi ne durván válaszoljatok.
A túl kicsi mellbimbó az nagy probléma? Ha el van lazulva, akkor gyakorlatilag teljesen lapos a helye... ha kemény akkor is szerintem picike, de legalább rendesen kiáll. Plusz olyan ráncos a bőröm körülötte, ha össze van húzódva...
(Képet semmiképp se küldök, privátban sem, légyszi ne írjatok ezzel kapcsolatban!)
jan. 6. 15:19
2/13 anonim válasza:
Leírásod alapján pl. én pasiként tökéletesen izgatónak képzelem a melledet sőt... :P
3/13 anonim válasza:
Nincs mit szégyelned rajta hidd el láttam már hasonlót !
f
5/13 mitnemondjak? válasza:
Kinek mi... Nekem személy szerint mondjuk inkább a túl nagy bimbókerttel rendelkezőek nem jönnek be, amikor már majdnem kitakarja az egész bimbó és a kertfolt az egész mellet.
7/13 anonim válasza:
Sokkal kínézetre csúnyább mellekkel volt dolgom szexkapcsolat idején de imádtam őket! Semmi de semmi szégyellni valód nincs!!
8/13 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele és nem is lesz.
Nem ez lesz a bajuk veled ha lesz nyugi.
9/13 anonim válasza:
Nem rossz! Azt is lehet simogatni, puszilgatni, stb! f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!