Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrém farkú srácok, inkább előny, vagy hátrány?
Őszintén, inkább hátrány. Sokkal kevesebb az a nő akinek tényleg nem okoz fájdalmat, inkább mindig óvatoskodni kell.
Valljuk be, nem megy szex közben hogy az utolsó 4-5 centit nem lehet betolni rendesen.
Ha az extrémet a mérete érted akkor egy bizonyos szint felett hátrány.
A nők nagy része (legalábbis a korosztályomban) nem a nagyon nagy méretre van “kialakítva”.
Sokszor fájdalmas nekik, főleg a behatolásnál, de utána is.
Az anál hiányát meg sem említem.
Átlag feletti hosszal és extrém vastag mérettel én abszolút előnynek érzem.
Több exbarátnőm és partnerem is volt, aki kvázi beleszeretett a farkamba. Sokuknál én voltam az első akinél vagy sorozatos vagy legalább igazán intenzív hüvelyi orgazmust élhettek át.
A jelenlegi párom is minden behatolás után megdícséri vastagságát, ami nyilván jól esik az ember lelkének(mi férfiak nem sok bókot kapunk, lássuk be)
7.
“Sokuknál én voltam az első akinél vagy sorozatos vagy legalább igazán intenzív hüvelyi orgazmust élhettek át.”
Kedveskedni akartak, megjátszották. A méretnek semmi köze a sorozatos, vagy igazán intenzív orgazmushoz egy normális átlagoshoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!