Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Extrém farkú srácok, inkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém farkú srácok, inkább előny, vagy hátrány?

Figyelt kérdés
tegnap 12:21
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
A far?
tegnap 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, inkább hátrány. Sokkal kevesebb az a nő akinek tényleg nem okoz fájdalmat, inkább mindig óvatoskodni kell.

Valljuk be, nem megy szex közben hogy az utolsó 4-5 centit nem lehet betolni rendesen.

tegnap 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokakat izgat, de van akit csak az első alkalomig, főleg ha a tulajdonosa 0 szexuális kultúrával azt hiszi, hogy a nagyot tövig bevágja és úgy a legjobb a csajnak.
tegnap 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Páromnak átlag feletti nagy és vastag. Az elején kell idő, mire be tudja tenni, de nekem nem fáj tövig sem. Sok lánynak viszont igen. Én kimondottan szeretem a nagyot.
tegnap 12:36
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Ha az extrémet a mérete érted akkor egy bizonyos szint felett hátrány.

A nők nagy része (legalábbis a korosztályomban) nem a nagyon nagy méretre van “kialakítva”.

Sokszor fájdalmas nekik, főleg a behatolásnál, de utána is.

Az anál hiányát meg sem említem.

tegnap 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Páromnak a második gyerek után megereszkedett a méhszáj, átlagtól valamivel nagyobb mérettel fáj neki sokszor, nagyon kell vigyáznom, korábban vadul kúrtunk. Most bármikor cserélnék kisebbre és vastagabbra, szó szerint boldogabbak lennénk vele. Seggbe meg körülményes csak akkor megy be ha nagyon fel van izgulva, addig gyöntölöm míg lekonyul tőle.
tegnap 13:32
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Átlag feletti hosszal és extrém vastag mérettel én abszolút előnynek érzem.

Több exbarátnőm és partnerem is volt, aki kvázi beleszeretett a farkamba. Sokuknál én voltam az első akinél vagy sorozatos vagy legalább igazán intenzív hüvelyi orgazmust élhettek át.

A jelenlegi párom is minden behatolás után megdícséri vastagságát, ami nyilván jól esik az ember lelkének(mi férfiak nem sok bókot kapunk, lássuk be)

tegnap 16:52
 8/10 anonim ***** válasza:
66%

7.

“Sokuknál én voltam az első akinél vagy sorozatos vagy legalább igazán intenzív hüvelyi orgazmust élhettek át.”

Kedveskedni akartak, megjátszották. A méretnek semmi köze a sorozatos, vagy igazán intenzív orgazmushoz egy normális átlagoshoz képest.

tegnap 17:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Kifejezetten hátrány! 46 éves koromra mindössze csak 2 nővel jött össze az aktus, a kb 20-ból. Ebből az egyik utánna azt mondta, hogy soha többet. A másik a feleségem lett.
ma 08:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért mert nagy hüvelyű nő is kb annyi van, mint a nagy 19+ cm farkú pasi. Van, de nem ez az átlag.
ma 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!