Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétiség hogyan vagy hány éves korban alakul egyes férfiaknál, kinek a lábát nézted elsőnek? többi lent..
Öntsünk tiszta vizet a pohárba, a lábfétiség hogy alakul ki egyes férfiakban, ki volt az első illető akinek lábát bámultad, példának lehet anyukájét vagy nővérét, vagy osztály társ lányokét.
Sokan mondják hogy ez a fétis rossz, mások szerint ártalmatlan, de dominanciát is képez..
Akinek van tapasztalata ezekben az ügyben, mesélhet, nagyon köszönöm a válaszókat 32/F. ( Troll és rossz kommentek kíméljetek..)
12-es: (10-es vagyok) Köszi, valóban nagyon szép volt a lába, főleg a nyári egyberuhájával együtt, hogy a combjától lefelé semmi nem volt rajta. Nem minden nap, de többször is engedte, hogy masszírozzam, de csak amikor nem volt ott az óvónő (ez gondolom érthető miért). Ő volt talán az egyetlen abból az időszakból akin nem láttam se zoknit se harisnyát, mindig mezítláb volt. Kár, hogy csak kb. két hétig ismerhettem.
Bár ha nem tiltják be a lábbelit bent, akkor nem tudom hogy alakult volna.
Egyébként így hogy megint írok, muszáj megjegyezzem, hogy ilyet még nem láttam mezítlábas kérdésnél, hogy 10+ válaszból egy se legyen bunkó.
Ez szinte csoda!
Maradjon is így!!!
Nekem a szomszédlány volt az első inger amire emlékszem, a kialakulásáról pedig ezt tudom; "Agyban dől el?
A Kanadai Lábgyógyászati Szövetség megjegyezte, hogy a lábfejben négyzetcentiméterenként több idegvégződés (több, mint 200 000) található, mint bárhol máshol a testen. Ha ez még nem lenne elég, biológiailag is kódolt a lábak iránti vonzalmunk, mert az idegtudósok friss kutatásai alapján az agynak az a területe, amely a lábakból származó érzékszervi ingereket dolgozza fel, szomszédos azzal a területtel, amely a nemi ingerekkel teszi ugyanezt. Ez megmagyarázhatja a lábak és a szexuális izgalom közötti kapcsolatot."
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!