Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen és miért kezdted borotválni magad odalent?
Figyelt kérdés
jan. 4. 12:28
11/18 anonim válasza:
14 évesen az első szex előtt borotváltam le csupaszra
12/18 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan, talán 11-12 lehettem. Amint elkezdett nőni, utáltam. Vártam kicsit, hátha megszokom, nem sikerült. Szóval mióta megjelent, szedem is le.
13/18 anonim válasza:
13 évesen kaptam egy szép bikinit és mikor felpróbáltam kétoldalt elég durván kilógott a fekete szőr. Még aznap este leborotváltam az egészet. Azóta is borotválom, jobb nélküle.
14/18 anonim válasza:
Én is kb 13 évesen. Mindenki borotválta a hónalját, kíváncsiságból lent is leszedtem. Semmi extra sztori, egyszerűen jobb érzés volt. 19N
15/18 anonim válasza:
Előszőr 13 évesen strandolás előtt. Sokáig nem mindig szedtem rendszeresen. Amikor lett párom akkor igen , de ő se mindig erőltette.
Attól mondjuk még odafigyjeltem rá ha tudtam hogy lesz köztünk valami aztán meg megszoktam. Van hogy néha hagyjom egy kicsit mensikor egyáltalán nem piszkalom odalent aztán amikor úgy tartja kedvem akkor leszedem. Alapjáraton kicsit kényelmesebnek érzem én is leszedve. Már csak a bugyi miatt is nekem nem mind1 olyankor milyen bugyit hordok ha pl.: nincs szedve vagy frissen van
16/18 anonim válasza:
11 évesen szertornáztam és nem tetszett hogy szőrös..N
17/18 anonim válasza:
Én is 11 éves voltam,a lábamat akkor már borotváltam egy ideje és egyszer csak jött egy gondolat és onnan is leszedtem.
18/18 anonim válasza:
Kb. 18-19 voltam, zavart a dzsungel odalent, jobban érzem magam csupaszon. F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!