Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy idő óta nem szexelünk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idő óta nem szexelünk, azt mondja hogy azért mert mindig ő kezdeményez és már ebből elege lett?! Nem nagyon szeretek én kezdemenyezni ez igaz ... ti is egy idő után nem probalkoznátok ha mindig tik kezdeményeztettek? Kifogás ez?

Figyelt kérdés

jan. 3. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Pontosan így van. Ha vissza utasítod akkor keres olyat aki vágyik rá. Nem fog könyörögni neked.

meg is érdemled, mert a szex nem ajándék amit te adsz a másiknak. Ne gondold már, hogy te olyan nagy szám vagy. Annak örülj még nem zavart el.

jan. 4. 03:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így van! Belefárad egy idő után mindenki a könyörgésbe.
jan. 4. 03:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor már kifelé nézegettem, mert hát van nő, de mégsincs...
jan. 4. 07:42
 14/16 anonim ***** válasza:
92%
Igazi fap@na vagy.
jan. 4. 09:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ezek után mit csodálkozol? Te nem kezdeményezel, amikor pedig ő kezdeményezik, rendszeresen elutasítod.
jan. 4. 14:54
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
Reméljük megcsal, vagy otthagy a pics.ba.
jan. 4. 22:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!