Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idő óta nem szexelünk, azt mondja hogy azért mert mindig ő kezdeményez és már ebből elege lett?! Nem nagyon szeretek én kezdemenyezni ez igaz ... ti is egy idő után nem probalkoznátok ha mindig tik kezdeményeztettek? Kifogás ez?
Szerintem érthető, hogy miért döntött így. A szexben alapvető a kölcsönösség, nyilván rosszul érinti, hogy úgy csinálsz, mintha magadtól nem vágynál a szexre, mintha csak miatta csinálnád. Érthetően lett elege ebből.
Nekem nem volt még ilyen problémám, mert szinte ugyanannyit kezdeményezek én (nő), mint a párom (férfi).
Tik? TIK???
Amúgy meg a nemed hasznos infó lenne...
Érdekes hogy te számon kéred rajta miért nem kezdeményez, de közben neked eszedben sem jut kezdeményezni. Fordított helyzetben te mit tennél - na ugyanezt teszi ő is. Egy idő múlva azt érzi, hogy nem kívánod, nem akarod ami eléggé le tudja törni a vágyat.
Egy kapcsolatból nem csak kivenni kell, hanem legalább ugyanannyit beletenni is!
Te mindig fogadod a kezdeményezését, vagy gyakran visszautasítod?
Én azért szoktam le a kezdeményezésről, mert a feleségem szinte mindig visszautasított. Aztán úgy voltam vele, hogy majd ő szól, ha szexelni akar.
2'N1-ben rosszpontot szereztél nála!!! Sajna olajat öntöttél a tűzre,ami nem lobbant lángra!
50f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!