Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik a fiúk a mellemet? Más lányt nem zavar ez?
Figyelt kérdés
jan. 2. 16:33
1/13 A kérdező kommentje:
Tini kategóriába akartam.
jan. 2. 16:33
2/13 anonim válasza:
Addig örülj, amíg nézik, biztos nőttek, vagy nagyok, a tini fiúk meg imádják. Nekem is nézték mindig.
3/13 anonim válasza:
Mert biztos szépek. Ami szép, azt pedig megnézzük. :) Örülj neki.
4/13 anonim válasza:
Azért, mert tetszik nekik. Ami szép azt mégnézi az ember.
A lányok is megnézik, ha egy pasinak szép izmos felsőteste van, nem?
A bámulás az már más, azt nem illik, de oda-oda pillantani nem bűn.
5/13 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert jól néznek ki. Anyáét is mindig megbámulják akárhová megy.
6/13 anonim válasza:
Ez csak egy természetes dolog.
Igaz a bámulás és nézés között nagy különbség van, mert nem mindegy, de ez téged ne zavarjon.
Nem tudsz ellene mit csinálni.
Nem létezik olyan férfi aki egyáltalán ne pillantana oda egy mellre.
Tudat alatt ezt csináljuk, mi sokszor észre se vesszük, hogy odanézünk….
7/13 anonim válasza:
Szép nagyok és formàsak ezekszerint. Anno volt egy barátnőm és a szembejövő pasik mimd megnézték én meg büszke voltam hogy az bizony csak az enyém. Aztàn mostmàr màsé de az màs kérdés 🤣
8/13 Eric Griffin válasza:
#7 ami a barátnőd testén található, az nem a tiéd, az a barátnődé. Attól még hogy a barátja voltál, nem azt jelenti, hogy birtokolod.
9/13 anonim válasza:
Mennyire nagyok?
Mert dekoltázsos felsőt hordasz talán és látszik? Főleg mikor előre hajolsz…
Ha zavar, öltözz visszafogottabban🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!