Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám el érni az orgazmust? N
Figyelt kérdés
Eddig mindig amikor a csúcsnál voltam egyszerűen nem tudtam folytatni. Érzem ahogy az a bizonyos gömb formálódik de sose tudtam elélvezni. Ha valakivel volt hasonló tudna segíteni.jan. 2. 13:38
1/11 anonim válasza:
Csak egyedül próbáltad? Ha más csinálja is ilyen? Az csak nem állna le a legjobb résznél.
2/11 anonim válasza:
Engedd el a hüvely izmaidat. Orgazmus előtt összehúzódnak, ritmikusan "görcsölnek". Ezt kell próbálni kilazítani, tudatosan figyelj oda, hogy ne szoríts, csak lazán, mintha engednéd, amikor pisilsz. Nekem is évek melója volt. De azóta nem gond a hüvelyi orgazmus.
3/11 A kérdező kommentje:
#1 csak egyedül csináltam
jan. 2. 13:42
4/11 anonim válasza:
2-esnek igaza van, szerintem is valami ilyesmi lesz a gond.
5/11 anonim válasza:
Először is elég közel kell jutni hozzá.
De ha nem megy, szívesen ársegítelek a görcsön, és lehet, hogy még bepisi is lesz... de élvezni fogod.
6/11 anonim válasza:
Utsó, hogy csinálod? Megírnád nekem is?
7/11 anonim válasza:
Lehet, nagyon rágörcsölsz, hogy lesz-e élvezés. Amikor érzted, hogy beindultál már akkor vedd vissza a tempot, erösséget. Inkább probáld csak lazábban folytatni, játékosabban. Ha megy, olyankor engedd el a fantáziádat is és a simogatásokkal csak tartsd fenn inkább az elért szintet. (Ha csökken a szint akkor természetesen egy kicsit erösits, ha növekszik a szint akkor meg inkább vegyél vissza.) Néha ilyen hullámokban érzed közeledni, ne akard kihasználni. A többedik ilyen hullámnál ellenben erösits rá, adj mindent bele ami csak jol esik. Meglátod berobban. Sok sikert! (Ha még van kérdésed, inkább priviben kérdezd.)
8/11 anonim válasza:
Én is de szívesen kényeztetnék akár így is egy nőt...
Egy szingli pasi
9/11 anonim válasza:
Sajnos nem egyedi eset. Próbálj meg minél több jó ingert adni a testednek. Exemnel az vált be hogy főként akkor tudta elérni vagy óriásit élvezni ha ujjaztam a popiját vagy anál plugot is kapott pluszban.
10/11 anonim válasza:
Mind fizikailag mind lelkileg is ra kell hangolodnod, és kell hozza egy tapasztalt ügyes partner is…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!