Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/41 anonim válasza:
5. Ha még suliba jársz és ezeket nem tanultátok meg nem baj, de hagyd el akkor az oldalt a korod miatt.
24/41 anonim válasza:
Tavaly csak kétszer szoptak le, szex nem volt. Ezen változtatni kell idén.
25/41 anonim válasza:
Én egyszer sem:( Évek ota nem szexelek.
26/41 anonim válasza:
#4 vagyok.
Ti, akik nem tudjátok értelmezni az olvasottakat, remélem se kutyátok se macskátok, de főleg gyereketek nincsen.
Nagyon szomorú, hogy ennyire mérhetetlenül buták vagytok, hogy nem tudtok egy egyszerű mondatot értelmezni. :(
Akárhogyan olvasom, sehogy sem tudom úgy elolvasni azt a mondatot, hogy napi 3x volt együttlétem.
27/41 anonim válasza:
Májusban szakítottam a pasimmal, addig kb 3x. A végén már nem kívántam vele. A nyár masztival telt, szeptemberben lett egy szexkapcsolatom. Azóta vele heti kb 2 alkalommal van. Ez így nem több 30-nál.
28/41 anonim válasza:
Heti 2-3, 52 héttel 52*2=104 kb. ez lehet a reális szám.
29/41 anonim válasza:
Hetente 1 alkalommal, tehát a tavalyi évben 52 alkalommal.
30/41 anonim válasza:
Mi már a párommal ( nő) eljutottunk odáig, hogy heti 1 talán van, de inkább átlagosan 10 naponta.
Akkor kb 35 körül lehetett...
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!