Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem számít annak.
Max szokatlannak.
32/F
Van erről ezer ilyen kérdés, szó szerint ugyan erről. Én már belefáradtam... olvasd el azokat a kérdéseket.
Kulcsmondat: azért mert mert rossz beidegződéseket okoz, nehéz feldolgozni, pszichológiai gátakat okoz, a nők egy jó nagy része pedig furcsállja a ebben a korban. Néhányuknál elmúlik a szerelem, tudatalatt ezért. A szüzesség lelkiállapot, egy jellem. A szűzként viselkedsz az taszítja a nőket, mert egy óriás gyermekként viselkedsz. Ha vállalod és nem sugárzod magadból a lúzerséget, és gyenge kisfiú jellemet, hanem tökös határozott férfi vagy aki nem feküdt le fűvel fával, és nem találta meg az igazit... akkor nem gond. Amúgy az. Mert tényleg olyan lelki problémákat okoz ami meghiúsítja az ismerkedést. Akkor 30 évesen is szűz maradsz.
csak annyi, hogy nem átlagos de hát nem baj az...
engem ezzel nem macerál senki a haverok közül sem...
Az egyébként kit érdekel ki mit gondol róla? Ez egy hülyeség, mindenkinek a magánügye...
A lényeg ott van, hogy milyen személyiségbeli problémákat és milyen jellemfejlődési és önbizalmi kérdéseket vet fel. Annyi biztos, hogy nem egészséges a psziché fejlődésének. 20-30 között éli a férfi legaktívabb, legszebb éveit a párkeresésben és ismerkedésben. Egy életben pedig egyszer van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!