Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan nő, akinek az első kapcsota 27-30 körül van, mekkora hátrányban van, ha 35 körül már szeretne egy gyereket?
Szerintem semmilyen hátrányban nincs azokhoz képest, akik hasonló korban keresnek párt úgy, hogy már több kapcsolat van mögöttük. Simán összejöhet, ha:
- jól választ férfit
- mondjuk nem vmi 20-21 éves kissráccal jár, hanem korabeli vagy idősebb férfivel (közöttük több van, aki akar már gyereket)
Mert azért egy férfi sem így működik, hogy "ha lett volna előttem egy kapcsolatod, akkor előbb akarnék tőled gyereket, de így viszont várj 40éves korodig".
A kérdés egyértelmű, mert igen a válasz. Persze, hogy hátrányban lesz. Erre való a tini kor. Ismerkedni, tapasztalni, válogatni, csalódni, és ez újra és újra.
Ebből kifolyólag rettentő nagy szerencse kell, hogy kifogja "A Férfit". Aki egyébként nem létezik. Nincs nagy ő, nincs tökéletes ember, akivel 100%, hogy leéled az életed...csak valaki akivel jól érzed magad. Férfiaknak szerencséje van, mert nincs ketyegő óra, ráérnek ezen aggódni. A nőknél azért más a helyzet.
A kérdés nyitja, hogy hogyan küzdd le ezt a hátrányt. Fel kell oldani a gátlásaidat és ismerkedni. Nem tudom mi az oka amiért eddig nem jött össze, de előbb próbáld meg ezt megoldani. Addig nem is értem miért őrlődsz a gyermek gondolatán is
Ez egy nagyon bensőséges folyamat, és ehhez több kapcsolaton vezet az út, mire megtanulod mi a lényege az egésznek, majd megtalalod akivel közös a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!