Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális zaklatás mennyire gyakori Magyarországon? És mik a leggyakoribbak?
Figyelt kérdés
Az ellkövető milyen etnikai háttérrel rendelkezik ?jan. 1. 12:27
2/9 A kérdező kommentje:
Aki átesett komolyabb zaklatás vagy bántalmazáson mennyire félnek emiatt a férfiaktól ?
jan. 1. 12:29
3/9 Fragments of Fantasy válasza:
Sajnos nagyon gyakori..
Szerintem, ha maradunk a zaklatásnál akkor a felnőtt nők több, mint fele biztos, hogy már átélt hasonlót..
Erőszakról, meg inkább nem írok semmit.. mert nem akarok valótlan adatokat írni, de biztos vagyok benne, hogy az esetek nagy része soha nem derül ki.
4/9 anonim válasza:
Hát itt a gyakorin a szexualitás kategóriában a nők 100%-át zaklatják szexuálisan.
5/9 anonim válasza:
Bese atya, K. Endre, Fidesz, Novák Kati nevek ismerősek?
Na hát ennyire gyakori a szexuális zaklatás Magyarországon.
6/9 anonim válasza:
Ezt lehetetlen megmondani, mert egyrészt a szexuális zaklatások nagy részét nem jelentik, másrészt a jelentett szexuális zaklatások nagy része valójában egyáltalán nem az.
7/9 anonim válasza:
Sokan.
Tegnap diszkóban is úgy smàroltàk le a csajokat hogy nem akarták meg fogták a feneküket. Aztán amelyik csajnak nem volt oké az utána elment. De hogy semmi következménye nincs az a nem semmi.
8/9 anonim válasza:
szerintem sajnos elegge es mar bele orulok h mi a f’sz folyik m.o-n X_X amilyen embereket latok illetve az alapjan amiket nok meselnek nekem eleg durva de nem tudom felmérni h a többi országhoz viszonyítva hogy állunk csak azt hogy biztonsagban meglehetősen szarul…meg itt gykn is nagyon fura kerdesek szoktak lenni ilyen zaklatas/eroszak temaban bar azok egy resze biztos kitalacio de sajnos el tudom kepzelni h valaki komolyan ilyeneket gondol mint gyk-s kamuk kitalaloi :((
9/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyire lehet gyakori, de a menyasszonyomat érte már szexuális zaklatás a villamoson egyetemi évei alatt, meg anyukámat is anno 21 éves korában a nyílt utcán miközben szórakozóhelyről tartott hazafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!