Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vélekednek úgy néhányan, hogy a szőrös punci ápolatlan?
Figyelt kérdés
Amikor felmerülnek az oldalon punci (vagy akár farok) szőrtelenítés/nem szőrtelenítés kapcsán kérdések, szinte mindig vannak olyan kommentelők, akik szerint a szőrös az undorító és ápolatlan. Az tök érthető ha valakinek nem tetszik, hisz nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Van a kinek a csupasz jön be, van akinek a szőrös. Ezzel nincs is baj. De miért gondolja bárki, hogy a természetes szőrzet megléte egyenértékű az ápolatlansággal? Egy kicsit sajátos gondolkodásnak tűnik ez nekem.dec. 31. 18:48
11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudsz elvonatkoztatni attól, hogy neked nem jön be a természetes szőrzet, másoknak meg nincs vele baja. Rengeteg férfi és nő van akiknek természetesen van hagyva és a partnereiknek ez semmilyen problémát nem jelent, sok esetben a pár mindkét tagjának “gyári”. Felesleges megpróbálni úgy beállítani a dolgot, mint ha csak ősembereknek meg öregembereknek lenne ilyen. Nem támasztja alá a véleményed az, ha megpróbálod degradálni azt aki máshogy vélekedik. A kertes példa egy baromság. Ennyi erővel én meg mondhatom azt, hogy egy erdőben sem gereblyézed össze a faleveleket vagy szeded össze a letört ágakat. Az erdő mégsem ápolatlan, hanem természetes. Pont olyan amilyennek lennie kell.
jan. 1. 01:30
13/16 anonim válasza:
1. Hülyeség! Szőrtelenítve is lehetsz ápolatlan ha nem kellően tisztálkodsz!
2. Ez csak divat kérdése. Most ez van. A szüleink idejében nem volt divat, pedig akkor is volt orális szex oda-vissza.
Nagyszüleink idejében pedig teljesen elképzelhetetlen volt a szőrtelenítés.
14/16 anonim válasza:
Te nagyon beteg egy ember vagy, ha a punciszőrt a karod szőréhez hasonlítod! Köze nincs a kettőnek egymáshoz! Akkor már a hónalj, amit borotvál minden normális ember és izzadásgátlóval keni! Ha borostás, máris jobban büdösödik! Na akkor egy p1na?!
15/16 A kérdező kommentje:
Te is csak a saját álláspontodat harsogod és aki máshogy látja az szerinted nem normális ember. Nem mindenki borotválja a hónalját, képzeld.
jan. 1. 21:30
16/16 anonim válasza:
Az első párom szőrtelen volt. Akkor ez teljesen magától értetődőnek tűnt. Aztán meghívtak egy eseményre, ahol az egyik "fickónak" felcsúszott a pólója, amikor öltözködött. Én még soha előtte nem gerjedtem be úgy, mint akkor.
Hasonló, (csak ő vékonyabb volt):
Érdekessége, hogy kb. az összes eddigi férfinak az életemben természet adta kevés szőrzete volt. 🤣
Egyébként én szőrtelenítek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!