Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vélekednek úgy néhányan, hogy a szőrös punci ápolatlan?
Én a csupasz és a trimmelt híve vagyok. A természetes hosszú szőrrel az szokott lenni a bajom hogy nyalás közben előfordul hogy kihullik pár szál. Ez természetes, beleakadhat a fogamba, vagy a számmal húzom meg és ilyenkor kiszakadhat. Viszont ezek a kóbor szálak sokszor maradnak bent a számban, és azonnal észre se veszem, vagy nem tűnik fel azonnal. És persze utána meg ahogy belül helyezkedik egyre jobban zavar és meg kell állnom hogy kiszedjem.
Sajnos ez tapasztalat, és ezért hajlok én is afelé hogy legyen a puncin rövid a szőr, vagy legyen trimmelt, vagy legyen csupasz.
Az illatuk, az ízük, és a kinézetük nem volt rossz sosem.
Hogy igényesen növeszted a szőrt legalább? Vagy szerinted ápolt egy olyan kert, ahol mindent csak hagynak burjánzani? Szerinted pusztán attól ápolt lesz az a kert, hogy minden nap locsolnak benne? Nem. Kell gyomlálni = legalább a bikinivonalon leszedni a kitüremkedő szőrt. Kell visszavágni = hogy ne a 6 centi hosszú, kunkorodó szőrt kelljen már a számból előhúznom egy nyalás után. Kell tápozni = legalább akkor már hajbalzsammal, olajjal vagy valamivel puhábbá tenni azt a szőrt. Nekem szakállam van, ugyanígy járok el.
Vagy hagyd meg úgy ahogy akarod, nekem igaziból tök mindegy és keress vagy egy ősember hipsztert vagy egy 80 éves nagyfatert, nekik be szokott jönni a dzsindzsa is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!