Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bevállalnátok egy erotikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnátok egy erotikus szilveszteri házibulit?

Figyelt kérdés

Egy elég "érdekes" bulira hívtak minket a barátommal. 12 ember lesz ott, csupa huszonéves pár. Nem szexbuli, párcsere, mindenki mindenkivel vagy bármi ilyesmi, de a meghíváskor jelezte a házigazda, hogy lesz egy helyiség fenntartva, ahova egy-egy párocska félrevonulhat egy kis rosszalkodásra, ha akar.

Soha nem csináltam még ilyesmit, izgalmas, de kicsit tartok is a helyzettől. Ti mit gondoltok?

20l

dec. 31. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Tavaly mi is így indultunk, aztán mire vége lett a bulinak mindenki a szeretőnk lett... ) már ha jól emlékszem...:)
dec. 31. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

"Nem szexbuli, párcsere, mindenki mindenkivel vagy bármi ilyesmi"

Pedig de, csak ha ezt így előre benyögi, egyesekben még működik az önkontroll.

dec. 31. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Ha jóban vagy velük akkor miért ne? Nem kötelező senkivel, hanem csak adott a lehetőség hogy akik úgy gondolják azok akár... Lementek a pároddal, ha úgy van kedvetek akkor bevonultok a szobába, ha nincs akkor meg buliztok. Nekem nem ezen múlna hogy elmegyek-e egy buliba, hanem azon mennyire szimpatikus a szervező, az ott lévő emberek.
dec. 31. 16:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Nyilván semmit sem kötelező, ha ez csak kicsit is benne lenne, akkor kizárt, hogy elmenjek. A társaság felét nem is ismerem. De maga a lehetőség is izgalmas.
dec. 31. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
#5 akkor meg mit veszíthetsz? Elmész, bulizol és majd elválik mi történik. Ha senki sem szimpi akkor csak buliztál és hajnalban/reggel hazamész.
dec. 31. 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

6 párra egy szoba? Ne nevettess :)

Gondolom, az az egy szoba véletlen nagyobb lesz, mint a nappali...

dec. 31. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

#7 akkor sem kötelező részt vennie az erotikus részében. Ha ezt elfogadja a házigazda, a szervező akkor nincs vesztenivalója.

Egyébként a normál házibulikban is szokott lenni "zárható" szoba ahova a párok el tudnak vonulni na bumm.

dec. 31. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Ilyenkor szokott az lenni, hogy "nyitva felejtik" azt a szobát félrevonuláskor és pár csajt ketten is megdugnak:)
dec. 31. 17:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Végül elmentünk a buliba és nem bántam meg. Éppen azt kaptam, amit vártam: extrém dolgok nem voltak, de némi izgalom igen.
tegnapelőtt 10:57
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

9

Ehhh kamu.

tegnapelőtt 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!