Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok kapcsolatban lévő nő hogy oldja meg ha otthon nincs,vagy nagyon kevésx van szex?
Figyelt kérdés
dec. 31. 07:06
11/18 anonim válasza:
Minálunk nekem volt mindig a kevés. A férfi vagyok. Olyat elsem tudok képzelni, hogy a nőnek kevés. Ott baj van a férfivel. Én minden nap kívántam volna, de nem lehetett.
12/18 anonim válasza:
A nőknek könnyebb megoldani. Ha eldobnak egy követ, az 10-ből 9-szer olyan mandrót fog eltalálni, aki az asszony mellett készségesen bevállal egy másik lyukat.
A férfiaknál nehezebben jön ez össze, ha csak a szex hiányzik.
13/18 A kérdező kommentje:
12. Valahogy így gondolom én is.
Férfiaknak ha van pénzed valamivel egyszerűbb, de itt tömeg sajnos nehéz eldönteni hogy miattad (is) van veled vagy 100% ba pénzért!
Tapasztalatok alapján mondom
dec. 31. 08:44
15/18 anonim válasza:
Napi 12 ora munka, a hazimunka és 3 gyerek mellett a szex az utolso dolog amire gondolni szoktam
16/18 anonim válasza:
15: Az a baj ezzel, hogy ez megöli a kapcsolatot. Ellaposodik. Néha kell az összebújás még 5 gyerek mellett is, mert az ember nem robot. A volt feleségem is úgy gondolta 40 évesen, hogy munka-munka-munka, meg a gyerekek, aztán sokszor a nap végén egy idegbeteg volt, mert nem úgy sikerültek az elképzelései, ahogy akarta. A végén már csak kivett a kapcsolatunkból, de semmit nem tett bele. Meg is utáltatta magát velem és ő is megutált engem, került mint a szarosvödröt. Elváltunk, de még mindig azt a programot futtatja. Nem is talál épkézláb hapsit maga mellé.
17/18 anonim válasza:
Ez van, már nem vagyunk fiatalok, de sajnos a férfiak még 50 évesen is úgy akarnak élni mintha 20 évesek lennének, a dugáson kívül semmire se tudnak gondolni
18/18 A kérdező kommentje:
Én 44 vagyok, de mivel itthon semmi nincs évek óta, így persze hogy sokat gondolok arra.
jan. 1. 09:18
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!