Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok kapcsolatban lévő nő hogy oldja meg ha otthon nincs,vagy nagyon kevésx van szex?
Figyelt kérdés
dec. 31. 07:06
1/18 anonim válasza:
Maszti, vibrátor, szerető, kutya, tartással, tűr, nyitott kapcsolat, szexuális fantázia, kéreti magát, szexizil, elmegy buliba, stb stb stb…
2/18 NemFogodKitalálni válasza:
Az előző kapcsolatomban kb 2 év elteltével csak havonta 1x volt. Én nem is kívántam, a libidóm 0 volt. Semmibe voltam nézve, nem nőként tekintett rám, hanem mint lakótársra vagy bejárónőre, így a szexet sem kívántam.
3/18 A kérdező kommentje:
2. Aztán változott?
Vagy külön váltak?
dec. 31. 07:19
4/18 anonim válasza:
2: És ebben mi a megoldás? Ha még az igény is elhalt érdeklődés hiányában. Oké hogy ez a te történeted de ez miért is releváns a kérdés szempontjából? Amúgy nagyon szomorú és részvétem.
5/18 NemFogodKitalálni válasza:
#3: próbáltunk sok mindent, rengetegszer ültünk le beszélni, próbáltunk újra “randizni”. Ezután még 3 hosszú évig szenvedtünk majd úgy döntöttem, hogy jobb külön.
#4: a kérdező feltett egy kérdést, én pedig válaszoltam, hogy nekem pl egyáltalán nem volt rá igényem, mert 0 volt a libidóm. Tehát nem feltétlen kell “megoldani”, mert van ilyen eset is (sőt, nem én vagyok az egyetlen), aki egyáltalán nem kívánja egyéb okokból.
#2 voltam.
6/18 A kérdező kommentje:
2es köszi.
Korrekt.
Akkor a váltás után jobb lett akkor remélhetőleg
dec. 31. 07:29
7/18 anonim válasza:
Pl partner csere
Te hogy fogod megoldani?
8/18 A kérdező kommentje:
Én hasonló helyzetben vagyok mint a 2es. Csak én férfiként vagyok így
dec. 31. 07:40
9/18 anonim válasza:
A tapasztalatom azt mutatja, hogy szerető 😆
10/18 A kérdező kommentje:
9. Valószínűleg nők egyszerűbben találnak szeretőt mint fordítva.
dec. 31. 07:47
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!