Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ennyi idősen nem fura az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen nem fura az éjszakai magömlés?

Figyelt kérdés
27 vagyok. Tini koromban nem történt soha ilyesmi velem. Kiskorom óta megszoktam a napi 1 maszturbálást. Az utóbbi években viszont tartós kapcsolatban vagyok, és a páromnak nincs akkora étvágya mint nekem. Van, hogy 2-3 napig többször is csináljuk, van hogy akár egy hét is kimarad. Ilyen szünetek alatt az utóbbi évben három alkalommal is előfordult, hogy erotikus álmom volt, és arra ébredtem meg az éjszaka közepén hogy orgazmusom van. Ezek ráadásul elég intenzív élvezések voltak, és mindhárom alkalommal eláztattam mindent. De MINDENT. Volt hogy az éjszaka közepén vittem is ki beáztatni az ágyneműt emiatt. Ebben a korban nem szokatlan az ilyesmi? Gondolkodtam rajta hogy visszaállok gyakoribb maszturbálásra, csak inkább a páromnak szoktam tartogatni magam.

dec. 30. 22:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jogos, és igyekszem azért rendszeresen kezdeményezni, és vannak időszakok amikor sűrűek az együttlétek, viszont van amikor kimaradnak ezek az egy egy hetek, olyankor történik ez velem. Valószínűleg kicsit fel kell dobni a szexet, de szerintem a maszturbálásra is szakitok kicsit több időt néha. Mert azzal majdnem teljesen leálltam. :D
dec. 31. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem így 38 évesen is előfordul évente pár alkalommal...ez van, az álmainkat nem tudjuk irányítani.
dec. 31. 18:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak meg nem élt vágyaid és a tudatalattid így üzenne neked az álmaidon keresztül. Ennek eredménye az éjszakai magömlés.
jan. 2. 00:15
 14/17 sandrisbp ***** válasza:
Gondolkodtál már azon, hogy mi/ki szerepel azokban az erotikus álmaidban, amik közben éjszakai magömlésed lesz? Nekem az a gyonúm, hogy vannak elfojott, a kapcsolatod során meg nem élt szexuális vágyaid, fantáziáid pl. másokkal, mint a barátnőd, és ezek is szerepet játszanak abban, hogy ez előfordul veled.
jan. 2. 00:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezen álmaimra szinte teljesen emlékszem mindig, de semmi meg nem élt fantázia jellegű nincs benne.

1v1 felállásban szexelek egy fehér nővel (mondjuk arc egyik álmomban sincs, így bárki lehet), nincs benne semmi extra póz, semmi fétis,stb.

jan. 2. 14:46
 16/17 anonim ***** válasza:

#15 vagyok.

Azt sem mondanám hogy nagy kihagyások lennének a szexben. Legtöbb amit kihagyunk az a menzeszének az időtartama.

jan. 2. 14:48
 17/17 anonim válasza:
2# disznóságokat úgymond xd
tegnap 15:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!