Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idősen nem fura az éjszakai magömlés?
Figyelt kérdés
27 vagyok. Tini koromban nem történt soha ilyesmi velem. Kiskorom óta megszoktam a napi 1 maszturbálást. Az utóbbi években viszont tartós kapcsolatban vagyok, és a páromnak nincs akkora étvágya mint nekem. Van, hogy 2-3 napig többször is csináljuk, van hogy akár egy hét is kimarad. Ilyen szünetek alatt az utóbbi évben három alkalommal is előfordult, hogy erotikus álmom volt, és arra ébredtem meg az éjszaka közepén hogy orgazmusom van. Ezek ráadásul elég intenzív élvezések voltak, és mindhárom alkalommal eláztattam mindent. De MINDENT. Volt hogy az éjszaka közepén vittem is ki beáztatni az ágyneműt emiatt. Ebben a korban nem szokatlan az ilyesmi? Gondolkodtam rajta hogy visszaállok gyakoribb maszturbálásra, csak inkább a páromnak szoktam tartogatni magam.dec. 30. 22:01
2/16 anonim válasza:
Nem szokatlan, van akinek 50 éves korában is van. A szervezet igyekszik üríteni a "felesleget" s ahogy mondani szokták éhes makkal disznókat álmodsz :) Dugjatok sűrűbben, azért 20-on évesen a heti 1-2x az nem túl sok...
5/16 anonim válasza:
Normalis. Ki kell verni ket-hatom naponta ha nincs szex.
6/16 anonim válasza:
Nekem soha nem volt egyáltalán éjszakai magömlésem, ezért furának tartom, ha más férfiaknak egyáltalán van.
7/16 A kérdező kommentje:
2: igen, lehetne több, de erőltetni sem akarom :)
A masztival meg sokszor úgy vagyok, hogy fura csak úgy kimenni a fürdőbe "énidőt" tartani :DD de időnként muszáj.
dec. 31. 08:35
8/16 anonim válasza:
#7 előbb-utóbb egyre jobban fog feszíteni a kielégületlenség - lásd valójában most is zavar, ezért írtad ki a kérdést.
Márpedig igenis "erőltesd"! Nem durván, de jelezd hogy nagyobb az igényed. Ha a jelen helyzetet elfogadod akkor semmi sem fog változni - sőt idővel még jobban le fog csökkenni az együttlétek száma. Most vagy 27 szerinted mi lesz 37 éves korodra? Be fogod érni havi 1-2-vel? Mert annyi, vagy még annyi sem lesz ha csak úgy annyiban hagyod.
9/16 anonim válasza:
Nálam 43 évesen is előfordul az éjszakai magömlés. Elég rendszertelenül, de átlagosan kb. kéthavonta egyszer. Nekem is van kapcsolatom és nálunk sincs túl gyakran szex, de hasonlóan gondolkodom mint te, azaz én is inkább a páromnak tartogatom magam, csak néha szoktam maszturbálni. Úgy gondolom, amíg van éjszakai magömlés és reggeli merevedés, túl nagy baj nem lehet ilyen téren. :-)
10/16 anonim válasza:
Nektek furabb az, hogy neha kiverni mint az, hogy almotokban ossze g.cizitek az agyat? Hat …
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!