Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlanyokon tudnak a lányok negatív bejegyzést törölni?
Figyelt kérdés
Szinte biztos vagyok, hogy volt akinek volt régebben, most meg nincs...
Ha tudnak törölni, akkor az lehet az oka, hogy nem kopnak ki a rossz hozzáállású lányok.
dec. 30. 02:41
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom h csak indokolt esetben.pl ha nyilvánvaló h kamu lejatato vélemény. Ha a lány jelzi h szeretné azokat leszedetni akkor utána járnak h indokolt e.
A beszamolokon is ez a menete de ott az az elv h van olyan lehetőség tiszta lappal kezdeni de ebben az esetben a jókat is törlik " vagy mindent vagy semmit" alapon.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem az jutott eszembe, hogy biztos pénzt szed ezért az oldal...
mindenesetre ez, hogy lehet töröltetni ez eléggé levesz az egész értékéből. Meg a normális lányokkal csesznek ki.
dec. 30. 13:38
4/5 anonim válasza:
Nekem egy teljesen valóságoa, de negatív beszámolómat törölték a csaj kérésére. Jeleztem a szerkesztőknek, azt írták vissza, hogy nem érdekli őket.
5/5 anonim válasza:
4 kifejtenéd? Eddig 6 rosszlánnyal voltam kb egy volt nagyon rossz mert fogazott ezt le is írtam neki de eddig meg van az értékelés. Volt egy másik is azt nem akartam bántani mert végülis amiért mentem azt meg kaptam de nagyon csúnya kövér nő volt számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!