Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fenék vagy mell számít nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fenék vagy mell számít nektek jobban?

Figyelt kérdés
És ne mondjátok hogy egyik sem. Melyiket szeretitek jobban? Mit néztek meg először?
dec. 29. 15:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Csajok, nem unjátok még? Nem ezzel kéne foglalkozni, mert így senkitek nem lesz.

Szóval ha van valaki aki nem ilyenen rugózik hanem elhiszi mikor azt mondom nagyon szép, akkor nem frusztrálódik

dec. 29. 22:28
 22/30 anonim ***** válasza:
szóval ha egy ilyen illető van, akkor írjon bátran.
dec. 29. 22:30
 23/30 anonim válasza:
Nekem ilyen téren egy szép feszes cici a legbejövősebb
jan. 1. 12:16
 24/30 anonim ***** válasza:
Fenék. Közepes, feszes. Szívesen mondok őszinte véleményt bárkiéről.
jan. 1. 13:21
 25/30 anonim ***** válasza:

Fenék.

A legfontosabb nekem mégis az arc. Felőlem lehet kicsi a melle is és a feneke is lapos ha szép arca van.

jan. 1. 13:45
 26/30 anonim ***** válasza:
#25, akkor lehet egy Urszula Konyhásnéni, mert neked is előnytelen a tested?
jan. 1. 13:47
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem volt szó masszív túlsúlyról. Válaszoltam a kérdésre. Ha a 2 közül kell választani akkor legyen inkább egy formás fenék mintsem egy nagy mell. Jobban tetszenek a normál mellméretű nők.

Ugyanakkor az arc fontosabb nekem.

Kicsit elrugaszkodtál a józan ész talajáról. A testalkatom pedig köszöni szépen rendben van.

jan. 1. 14:02
 28/30 anonim ***** válasza:
Tudnál mondani magasságot és súlyt? Meg akkor már mellkas, derék és csípő körméretek is jöhetnek.
jan. 1. 14:20
 29/30 anonim ***** válasza:
Milyen magasság/súly ?! Az enyém vagy azé a nőé aki mondjuk tetszik nekem vagy mit akarsz pontosan ?
jan. 1. 14:22
 30/30 anonim ***** válasza:
Fenék. Egyértelmű. Persze ha lehet bele játszani.
jan. 1. 16:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!