Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenék vagy mell számít nektek jobban?
Figyelt kérdés
És ne mondjátok hogy egyik sem. Melyiket szeretitek jobban? Mit néztek meg először?dec. 29. 15:22
A kérdező szavazást indított:
Fenék
Mell
37 szavazat
2/30 anonim válasza:
Jó ott mind a kettő, de a punci is fontos.
3/30 A kérdező kommentje:
2es! Abban mi a fontos??
dec. 29. 15:26
4/30 anonim válasza:
Azt nézem meg először ami leghamarabb kerül a szemem elé. Mutass már pár példát mert lehet neked egészen más a "szép" mint nekem.
Ha választani kell és nagyon muszáj, akkor mell.
5/30 anonim válasza:
Egy szép punci sokkal izgatóbb számomra, mint a szép mellek és a szép popsi együtt.
7/30 anonim válasza:
Fenék párti vagyok, de mellből is van ami kifejezetten tetszik.
Viszont kezdésnek nekem az számít milyen maga a csaj. Hiába van jó segge és melle, ha nem passzolunk.
8/30 anonim válasza:
Pedig ezek közül tényleg egyik sem. A hasat szeretem a legjobban, aztán a lábakat. Ezek után jön a mell és a fenék, de teljesen egy szinten vannak ezek nálam, Egyiket sem szeretem jobban mint a másikat.
9/30 anonim válasza:
Szerintem egy jó fenekű csajnak nem lehet rossz túl melle.
A kettő összefügg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!