Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az 50+-os férfiak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az 50+-os férfiak miért rohangálnak indokolatlanul sokáig fszra vetkőzve az öltözőkben?:D

Figyelt kérdés
Edzőteremben, uszodában. Szerintem nagyon undorító. Oké, az is természetes állapot, de egyáltalán nem vagyok kíváncsi a többi meztelen pasasra.

dec. 29. 13:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
én megértelek kérdező, én is észrevettem már ezt, ráadásul akik csinálják sokszor olyan farkuk van, hogy nincs rajta bőr vagy csak alig van tehát még undoritobb
dec. 29. 15:40
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Ez abból is adódhat, hogy régebben nem volt ott ez a homoszexualitás az életben, mint ma, szóval senkiben fel sem merült, hogy itt lenne bármi.

Szerintem ez az undor érzet abból lehet, hogy most annyira elterjedtek ezek a meleg témák, hogy már nem semleges semmilyen helyzet és ott van a fejekben, hogy mi van ha azért járkál, mert meleg és próbálja felhívni a figyelmet.

Ez egy szomorú fejlemény, de emiatt szerintem is tisztább, nem prűdösködni, de minimálisan mesztelennek lenni, mert zavarhat mást, mert szexuális kérdőjelek lehetnek.

dec. 29. 16:51
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Hát nem tudom, ti nézegetitek a meztelen pasasokat, méregetitek a p*csüket meg hogy mennyi bőr van rajta, de ők a perverz b*zik és nem ti? Nekem kétségeim vannak efelől.
dec. 29. 17:18
 14/14 CHRIS4 ***** válasza:
100%

50 felett már biztos leszarják, mit gondolsz róluk.

Nem mások elvárásai szerint élnek, ennyi.

dec. 30. 09:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!