Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az 50+-os férfiak miért rohangálnak indokolatlanul sokáig fszra vetkőzve az öltözőkben?:D
Persze ez más mindenkinél, hogy mi az, ami zavaró. Nekem mondjuk egy öltözőben egyáltalán nem zavaró az se, ha valaki a haját is meztelenül szárítja. Az öltözők meztelen területek.
Nyilván ne helikopterezzen senki meg ne élvezkedni, magamutogatni járjon oda valaki, de egy öltőzőben had öltözködjön meg törölközzön kényelmesen mindenki.
Ha mondjuk egy boltban, vagy múzeumban, könyvtárban meztelenkedne valaki az nekem sokkal zavaróbb lenne, mint egy öltözőben.
#2 voltam.
Nagyon frappánsan leírtad!
Annyival egészíteném ki, hogy sokan összemossák a meztelenséget a szexszel. Az egy dolog, hogy szexelni is meztelenül szoktak, de mondjuk a nudizásnak és a naturista helyeknek semmi köze hozzá.
Sokakat ez feszélyez szerintem leginkább egyes meztelen helyzetekben.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!