Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az 50+-os férfiak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az 50+-os férfiak miért rohangálnak indokolatlanul sokáig fszra vetkőzve az öltözőkben?:D

Figyelt kérdés
Edzőteremben, uszodában. Szerintem nagyon undorító. Oké, az is természetes állapot, de egyáltalán nem vagyok kíváncsi a többi meztelen pasasra.

dec. 29. 13:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nézni,ha zavar fordulj háttal és úgy öltözz. Én is így látom amúgy,viszont engem nem zavar.
dec. 29. 13:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én még senkit sem láttam öltözőben rohangálni. Amúgy meg egy öltözőben simán lehet meztelenül az ember, azért van, hogy ott átöltözhess, megtörölközhess.
dec. 29. 13:50
 3/14 A kérdező kommentje:
2-es: persze, de mikor tök pucéran lófrál valaki fel-alá, akkor már azért elkezd zavarni.
dec. 29. 13:53
 4/14 A kérdező kommentje:
1: ja, nem a szégyenlősségen van a hangsúly. Ha zuhanyzom, nyilván én sem ruhában teszem, de egy gyors törülközés után már öltözöm is.
dec. 29. 13:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze ez más mindenkinél, hogy mi az, ami zavaró. Nekem mondjuk egy öltözőben egyáltalán nem zavaró az se, ha valaki a haját is meztelenül szárítja. Az öltözők meztelen területek.

Nyilván ne helikopterezzen senki meg ne élvezkedni, magamutogatni járjon oda valaki, de egy öltőzőben had öltözködjön meg törölközzön kényelmesen mindenki.

Ha mondjuk egy boltban, vagy múzeumban, könyvtárban meztelenkedne valaki az nekem sokkal zavaróbb lenne, mint egy öltözőben.

#2 voltam.

dec. 29. 14:24
 6/14 cinderella_ ***** válasza:
79%
Elfelejtik melyik az öltözőszekrényük, azt keresik. 🙄
dec. 29. 14:37
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem prűd vagy. A meztelenség valahol egy természetes állapot, na nyilván nem úgy, hogy mindenki a buszon, villamoson kezdjen el helikopterezni, meg riszálni a faszukat. Nem értem, hogy ha zavar a meztelen pasik testének látványa, akkor minek jársz egyáltalán ilyen helyekre? Uszodában, ahol öltöznek át az emberek, természetes, hogy csupaszok. Konditerem öltözőben ezt én nem annyira tapasztalom, ott általában csak alsógatyára, boxerre vetkőznek, és 2-3 ember szokott menni csak zuhanyozni, a nagy többség nem. Szerintem prüdéria, sőt álprüdéria, amit képviselsz, mert annak ellenére jársz uszodákba, hogy láthatsz meztelen testeket. "A" opció az, hogy ne járj akkor egyáltalán ilyen helyekre. "B" verzió, hogy olyan helyekre menjél, ahol nem egybenyitott az öltöző, hanem zárható kabinok vannak. "C" verzió, hogy fordulj háttal, amikor öltözöl, így nem látsz seggeket, farkakat. Szerintem a magyarok nagyon szemérmesek, szégyenlősek ilyen tekintetben. Edzőtermekről, uszodákról írtál. Én amondó vagyok, ha vannak nudista strandok, akkor lehetnének nudista uszodák és edzőtermek is, természetesen felnőtteknek, ahol meg lehetne élni a meztelen test szabadságának örömét, mindenféle feszélyezettség és gátlás nélkül. Lehetne koedukált, meg nem koedukált is, azaz férfiak és nők együtt, vagy külön a férfiak és külön a nők, kinek melyik tetszik jobban. Tehát szerintem ez műhiszti, amit csinálsz. Nem tartom magam nudistának, de néha gondolkoztam már azon, hogy kipróbálnám. Sokakat az tart vissza az ilyentől, hogy nehogy ismerősbe botoljanak, meg konzervatív, vallásos nevelést kaptak, ami ellenzi a testiséget, bujaságot, meztelenséget. Viszont, sajnos, ami miatt leginkább bukik az egész, az okostelefonok megjelenése, illetve a fényképezők, kamerák léte, egy rosszindulatú valaki képeket csinálhat a másikról, és vissza is élhet vele, felteszi internetre. Ez elég csúszós banánhéj.. Szóval a kütyük léte elég nagy probléma e tekintetben. Kérdező, nekem az a véleményem, hogy neked valami nagyon súlyos traumád van a meztelenséggel, testiséggel és a szexualitással kapcsolatban, amit lehet a szüleid neveltek beléd. Tele vagy negatív komplexusokkal. Pszichológust ajánlok neked, ez nem normális.
dec. 29. 14:44
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon frappánsan leírtad!

Annyival egészíteném ki, hogy sokan összemossák a meztelenséget a szexszel. Az egy dolog, hogy szexelni is meztelenül szoktak, de mondjuk a nudizásnak és a naturista helyeknek semmi köze hozzá.

Sokakat ez feszélyez szerintem leginkább egyes meztelen helyzetekben.

dec. 29. 15:01
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
7# És nem érdemes kivetíteni a meztelenségre, valószínű az élet egyéb területein is gátlásos ember vagy. Csak most kiragadtad ezt az egy dolgot. Tedd fel magadnak a kérdést: KI ültette el benned a szégyent, bűntudatot, a gátlásokat? Esetleg aláztak meg téged a meztelenségedben? Valamilyen szexuális trauma ért? Undorodsz a saját testedtől? Esetleg a többi ember testétől undorodsz? Mire vezethető ez vissza? Neked nem a pucérsággal van dolgot elsősorban, hanem a traumák feldolgozásával. Ehhez pedig szakember kell.
dec. 29. 15:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lennél kíváncsi a többi meztelen pasasra, ahogy állítod, akkor nem foglalkoznál velük. Láthatólag azonban nem tudsz mást csinálni, minthogy rájuk koncentrálsz. Mégis, mi bajod lesz abból, ha más nem szenved a te komplexusodtól, és meztelenül van az öltözőben? Mi lenne, ha lazítanál egy kicsit? Ami nem tetszik, azt ne nézd.
dec. 29. 15:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!