Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt olyan hogy nyilvanos helyen masztiztatok?
Figyelt kérdés
dec. 28. 17:08
12/18 anonim válasza:
Igen volt ilyen, annyira felizgultam hogy nem bírtam ki hazáig és amúgy nem is akartam mert nem lett volna jó érzés vissza tartani, sok helyen előfordult már 25/f
13/18 anonim válasza:
Sokszor volt ilyen. Egyedül vertem lépcsőházban, liftben, vonaton, suliban teremben, WC-ben. Vertem próbafülkében is. Aztán lett egy nőm, aki mindenhol rám mászott, szeretett a lebukás árnyékában tevékenykedni, de mindig csak szopott, vagy kiverte a farkam. Szopott le a kisföldalattin, héven, parkban verte a farkam, vele is voltunk próbafülkében, fürdőben, wellnessben, öltözőkben stb. Szerette, ha majdnem meglátnak, vagy konkrétan le is bukunk, volt erre is példa. Aztán ezzel a csajjal szétmentünk és még a következő csajom előtt volt egy fél éves üresjárat, amikor is egy gyerekkori haverom jelentkezett be közös f*szverésre. Vele is nyomtuk mindenhol.
14/18 anonim válasza:
13
te már nem "masztiztál nyilvánosan" hanem Megrontottad Föld anyának Gaia-t 😅🤣🤣
17/18 anonim válasza:
Strand, uszoda és edzőterem zuhanyzókban rendszeresen
18/18 anonim válasza:
sohase volt ilyen
viszont nyilvános helyen (park, egyetem este takarításkor) már kinyaltam a bnőmet, és viiszonozta
ez a masztizás ez nálam otthoni dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!