Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom vele komolyan elképzelni de a szex az nagyon jó.Gáz ha csak azt akarok tőle?24/L
nem gáz. A nőknek is vannak igényeik, és talán fontosabb is biologiai szempontbol mint a férfiaknak.
A szex szükséges az egészséghez. A testi és lelki egészséghez. Tehát attól hogy Te lány vagy, attol ez neked szükséges, bárki aki megítél az nem túl sok ésszel rendelkezik, viszont rendelkezik irigységgel, vagy prüdséggel.
És ha a szexet egy olyan férfival műveled, akivel igazán élvezed, érzelmek nélkül ahhoz senkinek semmi köze, ellenben nagyon szerencsés vagy.-
Élvezd az életed ezen időszakát, mert amikor majd jön egy érzelem ezzel fel fogsz hagyni valószínüleg és nem biztos hogy abban a szerelemben élvezni fogod a szexet ilyen szinten.
Lányom 28 éves és ezt megértetnem nem volt vele egyszerű de végre eljutott arra a pontra, hogy a szerelem nem szükséges a jo szexhez, viszont a szex szükséges a kiegyensulyozott élethez. Nyílván nem cserélgetni kell a pasikat (bár azt is megkockáztatom, hogy ha máskép nem megy tedd azt) és ha megtalálod azt akivel egyhuron pendülsz az életed máris egy olyan mederben folyik ahol nyugodtan koncentrálsz más dolgokra is pl karrier építésre
Miért nem hazudsz anyudnak? Gonosz dolog lehet. De most a szex neked is igényed. Mindent meg szerintem anyud sem köt az orrodra.
Ha vannak ügyeid a városban mondd neki hogy ezt meg azt intézek/vásárolok/barátnőhöz megyek/mittomén.
Ha nem akarsz hazudni akkor akár tetszik neki akár nem le kell vele ülni és el kell mesélned neki hogy neked ez megfelel. Beszélj anyudnak az érzelmeidről. 24 évesen nem csúsztál le semmiről.
A csak szexet előbb utóbb kevesleni fogod ha észreveszed hogy hiányzik az érzelem vagy lesz aki megdobogtatja a szíved. :)
#14 SAJÁT magad kötöd meg ezzel..
Ha anyám ilyeneket kérdezne hogy ugye nem xy csajjal vagyok.. akkor lehet felkapnám a cukrot és megkérdezném hogy mifaszközödvanhozzámégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!