Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt szex munkások? Mondjuk olyan aki titokban csinálja és amúgy normális életet él? Beszélgetne velem, adna tanácsokat?
Figyelt kérdés
Reményvesztett vagyok, egyik napról a másikra szinte utcára kerűltem. Azért szinte mert szobát tudtam bérelni munkásszállón de másra nincs pénzem és nem is lesz ha csak nem kezdek bele valamibe. A munkámból épp hogy kijövök és bár segítségem nincs és barátaim se igazán nagyon nagy bajba kerűlnék ha bárki megtudná,ha ilyen munkába kezdenék. Kérlek segítsetek félek belekezdeni de választásom se nagyon van.dec. 27. 19:00
11/23 anonim válasza:
akkor inkabb keress 2-3 pasit aki rendszeresen kezelget viszonylag nagyobb osszegert, minthogy napi 5-10 pasinak szet tedd
12/23 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így alakult. Budapesti vagy? Vagy az ország mely szegletéből (vármegyéjéből) írsz?
14/23 anonim válasza:
Csak ismerek olyat aki ilyenbe kezdett.
Ha gondolod irj, és beszélhetünk
15/23 anonim válasza:
Én meg felajánlottam a kérdezőnek privátban egy korrekt lehetőséget. Semmi hátrányos nincs benne, de tényleg.
De még csak szexmunka, vagy bármi olyan sem, ami ne lenne vállalható normális etikus úton.
De valahogy arra mégsem nagyon kapok érdeklődő választ egy levélváltást követően már. Miért nem? Nekem ez így eléggé büdös. Szerintem itt valami egészen másról van szó valójában.
16/23 anonim válasza:
Szintén,s 0 válasz..Ez pénzlehúzás lesz..
17/23 anonim válasza:
Nem igazán értem ezt az egészet.
Utcára kerültél? Nincs hol laknod? Az utcáról jársz jelenleg dolgozni? Hol mosakodsz?
Én nagyon szívesen segítek rajtad, szex nélkül is, ha valóban ilyen helyzetben vagy. Ha érdekel privátban jelezd.
18/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az utcán, 2hete munkásszállón lakok. Járok dolgozni rendesen ahogy eddig és nem akarok lehuzni senkit ahogy itt írta valaki, és nem is koldulni jöttem.
dec. 28. 02:16
20/23 anonim válasza:
Ó... Ez milyen aktuális nálam is. Hasonló problémákkal küzdő szintén 30 éves nő vagyok. Szüleim nincsenek. Támogató közegem se. Hasonló dolgokon gondolkoztam én is, de eléggé lelkis vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!