Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom miért nem akarja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Techno091 kérdése:

A párom miért nem akarja?

Figyelt kérdés

Szeretem a szexuális játékokat,az extrém helyeket.

Szeretem ha a falhoz vágnak úgy igazából, befogják a szám vagy beszélnek hozzám szex közben.

Bizonyos határokig vevő vagyok ezekre és Szeretem is. Izgat is. A jelenlegi párommal 1 éve vagyunk együtt de eddig még az ágyon és a 3 pózon kívül nem csináltuk. Jeleztem is neki,hogy ez zavar de Ő hallani sem akar róla.

Ha részeg akkor dominánsabb de ott is max a gyorsaság vagy megharap de más nincs.

Most néztünk együtt egy filmet ami a szexuális vágyakról szól de a film alatt csak azt hallgattam,hogy nem érti ez miért jó a nőknek.

Vettem már fel neki erotikus ruhát. Az tetszett neki de ha célozgatok valamire csak kinevet vagy beszól és ez elég szar egy érzés!!

Mit tegyek?

tegnap 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Más, ötletekkel telibb partner való hozzád alighanem.
tegnap 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az igények merőben eltérőek, ez gyakoribb, mint hinné az ember. Mindenképp beszéld meg vele, hogy neked mik a vágyaid, igényeid. Tudom, nehéz lehet direktben erről beszélni, de ez a megoldás. Ha viszont nem történik változás, akkor én azt gondolom, hogy ez előbb utóbb kihat a teljes kapcsolatra.

Én is hasonló helyzetben vagyok... párom pl nem hajlandó bizonyos dolgokra (szájba élvezés, úgy egyáltalán a sperma teljes elutasítása), amik viszont nekem nagyon fontosak. Beszéltem vele, de ő ebben nem akar és nem tud változtatni, nekem viszont nagy vágyaim ezek...

Nálunk már abban a fázisban van, hogy ez kihat a kapcsolat egyéb területeire is sajnos.

F

tegnap 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezen a filmen röhögött semmit nem értett belőle. Amire vágysz az elég mindennapi dolog. Nincs szexuális intelligenciája, nem képes megérteni, hogy mire vágysz. Ez hosszú távon neked nem lesz elég.
tegnap 21:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezen már Én is gondolkoztam de szeretem Őt! Ugyanakkor érzem,hogy ez hosszú távon így számomra nem jó.
tegnap 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fèrjem mindig azt mondta, nem fogja a pàrjàt bàntani ès neki ezek màr a bàntalmazàs kategóriàba tartoztak..Màssal dobtuk fel a szexuàlis èletünket.
tegnap 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem adnék egy ilyen Nőért. De komolyan. Volt egy baratnőm aki spontán leszopott egy óvoda udvarba meg meg ujjaztam a focipályán. Tizen sok évesek voltunk.
tegnap 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos így nagyon egyoldalú. Olykor kellenek új ötletek is, hogy a szexuális együttlétet feldobják. Megértem, hogy szereted őt, de így örökké csak az lesz, ami a párodnak belefér, amit szeret, amit megszokott, a Te vágyaid pedig örökre háttérben maradnak. Még pár beszélgetést kezdeményezz vele erről, de ha nem változik, akkor vagy elfogadod, vagy megválsz tőle. Mérlegeld majda helyzetet, dönts belátásod szerint.
tegnap 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Szélsőséges példa: egy nő mit tegyen ha a pasi meleg? Na pont hasonló szakadék van a szexualitásotok között. A párod nem érti, de nagyobb gond, hogy nagyon tenni sem akar azért hogy minél kielégítőbb legyen számodra a szex. Az más kérdés, hogy ha nincs meg a belső affinitás hozzá, akkor amúgy is egy hiteltelen lagymatag valamit kapnál.

Nagyon-nagyon nem passzol a szexualitásotok, vond le belőle a következtetést...

tegnap 22:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!