Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért nem akarja?
Szeretem a szexuális játékokat,az extrém helyeket.
Szeretem ha a falhoz vágnak úgy igazából, befogják a szám vagy beszélnek hozzám szex közben.
Bizonyos határokig vevő vagyok ezekre és Szeretem is. Izgat is. A jelenlegi párommal 1 éve vagyunk együtt de eddig még az ágyon és a 3 pózon kívül nem csináltuk. Jeleztem is neki,hogy ez zavar de Ő hallani sem akar róla.
Ha részeg akkor dominánsabb de ott is max a gyorsaság vagy megharap de más nincs.
Most néztünk együtt egy filmet ami a szexuális vágyakról szól de a film alatt csak azt hallgattam,hogy nem érti ez miért jó a nőknek.
Vettem már fel neki erotikus ruhát. Az tetszett neki de ha célozgatok valamire csak kinevet vagy beszól és ez elég szar egy érzés!!
Mit tegyek?
Az igények merőben eltérőek, ez gyakoribb, mint hinné az ember. Mindenképp beszéld meg vele, hogy neked mik a vágyaid, igényeid. Tudom, nehéz lehet direktben erről beszélni, de ez a megoldás. Ha viszont nem történik változás, akkor én azt gondolom, hogy ez előbb utóbb kihat a teljes kapcsolatra.
Én is hasonló helyzetben vagyok... párom pl nem hajlandó bizonyos dolgokra (szájba élvezés, úgy egyáltalán a sperma teljes elutasítása), amik viszont nekem nagyon fontosak. Beszéltem vele, de ő ebben nem akar és nem tud változtatni, nekem viszont nagy vágyaim ezek...
Nálunk már abban a fázisban van, hogy ez kihat a kapcsolat egyéb területeire is sajnos.
F
Szélsőséges példa: egy nő mit tegyen ha a pasi meleg? Na pont hasonló szakadék van a szexualitásotok között. A párod nem érti, de nagyobb gond, hogy nagyon tenni sem akar azért hogy minél kielégítőbb legyen számodra a szex. Az más kérdés, hogy ha nincs meg a belső affinitás hozzá, akkor amúgy is egy hiteltelen lagymatag valamit kapnál.
Nagyon-nagyon nem passzol a szexualitásotok, vond le belőle a következtetést...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!