Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lenne az elfogadható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne az elfogadható reakció a maszturbálásra?

Figyelt kérdés
Negyvenes nő vagyok.Rossz házasságban.A férjem nagyon megszégyenített,amiért reggelente maszturbálok mellette.Nem kívánom vele a szexet,de amúgy meg igen.Azt gondolom,ezt meg kellett volna velem beszélnie megalázás helyett.

dec. 27. 15:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
30%
Ha előttem masztiznál, én tuti beszállnék😘
dec. 27. 16:59
 12/28 anonim ***** válasza:
57%
10. Mindig van választás
dec. 27. 17:00
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

12.

Persze, van. De túl sok minden köt össze bennünket.

Nincs rossz életünk, nem veszekszünk, csak nincs szex.

Van viszont közös ház, közös hitellel és van gyermek.

Most akkor inkább mindezt rúgjam fel, vagy mit csináljak?

dec. 27. 17:12
 14/28 anonim ***** válasza:
52%
Én a szádba raktam volna a farkam, közben folytathattad volna a masztit.
dec. 27. 17:50
 15/28 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzá semmilyen indok, ez egy természetes dolog! A férjed meg egy idióta, birtoklási vágytól fűtött paraszt.

Áruld el mi a franc "jó" neked ebben a kapcsolatban, miért vagy még vele? Megaláztatást, sárba tiprást, belédrúgást akarsz egész életeben? Mert ha most ilyen a férjed akkor később lesz más. Kell ez neked?

dec. 27. 18:33
 16/28 A kérdező kommentje:
#14 Legjobb reakció;)
dec. 27. 18:42
 17/28 anonim ***** válasza:
Így mindenki jól jár és bármi lehet belőle :D 14 voltam.
dec. 27. 18:51
 18/28 anonim ***** válasza:

A kiabálás része érzelmi intelligencia kérdése. Én pl. sosem kiabáltam és nem is fogok a feleségemmel. Kitalálni sem lehet olyan durva helyzetet amire kiabálva reagálnék.

Valószínű azért volt rád mérges, mert neki is kéne szex. Meg kell beszélni, ha együtt nem akkor külön-külön, válás, nyitott házasság, stb.

dec. 28. 05:06
 19/28 anonim ***** válasza:
Szívesen kielegitelek. Írj
dec. 28. 05:47
 20/28 Szasza8423 ***** válasza:

Ha én úgy ébrednék,hogy a párom maszturbál mellettem simán végignézném,bíztatnám nehogy abbahagyja sőt én is beszállnék...stb

De nyílván utána,mikor kilihegte mindenki magát ezt át kellene beszélni mi vezetett ide,mi hiányzik,persze nyugodt hangon meghallgatva mind a két felet.

dec. 29. 13:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!