Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lenne az elfogadható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne az elfogadható reakció a maszturbálásra?

Figyelt kérdés
Negyvenes nő vagyok.Rossz házasságban.A férjem nagyon megszégyenített,amiért reggelente maszturbálok mellette.Nem kívánom vele a szexet,de amúgy meg igen.Azt gondolom,ezt meg kellett volna velem beszélnie megalázás helyett.

tegnap 15:46
1 2
 1/19 Eric Griffin ***** válasza:
64%
Mivel tudnak úgy megszégyeníteni, hogy ez legyen a reakció?
tegnap 15:52
 2/19 A kérdező kommentje:
Kiabált velem érte.Hogy ezt hogy képzelem.Nagyon megalázó volt.
tegnap 15:54
 3/19 Fragments of Fantasy ***** válasza:
84%

Mi lenne az elfogadható reakció?

Tudomásul venni.. és ennyi.

A férjed pedig egy paraszt.

tegnap 16:06
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy még vele?
tegnap 16:13
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem kapcsolatban élő emberek között is természetesnek kellene lenni a maszturbációnak. Akár mert a másik éppen nem kívánja vagy épp nem teheti (menstruáció, bármi), vagy éppen úgy kívánja. Egymás előtti maszti pedig még izgató is lehet.
tegnap 16:20
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem kívánod vele a szexet...tudom, hogy mi lehet az oka, foagdok, hogy nagy böhöm hordó hasa van, a csap hozzá meg alig 10cm,a szex meg abból áll, hogy rádfekszik, lök kettőt, majd hörögve, lihegve lefordul rólad, te még csak annyit sem érzel az egészből, hogy egyáltalán bent van.
tegnap 16:22
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ha mellettem csinálnád, ott helyben kiverném én is, oszt' kvittek vagyunk. Nálam ennyi lenne a reakció.
tegnap 16:22
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
En is azt tenném amit előttem írtak. Maszturbálnek én is vagy segítenek neki játékokkal, hogy minél nagyobbat élvezzen.
tegnap 16:28
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszi a klassz válaszokat.Èn se bánnám,ha ilyekor kiverné mellettem valaki,vagy beszállna;)Mert szerintem is inkább izgató;)

A lelkét nem kívánom,mert rossz ember.

tegnap 16:30
 10/19 anonim ***** válasza:
Igaz, én férfi vagyok, de nekem sincs otthon szex, viszont igénylem. Nekem sem nagyon van más választásom.
tegnap 16:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!