Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne az elfogadható reakció a maszturbálásra?
Figyelt kérdés
Negyvenes nő vagyok.Rossz házasságban.A férjem nagyon megszégyenített,amiért reggelente maszturbálok mellette.Nem kívánom vele a szexet,de amúgy meg igen.Azt gondolom,ezt meg kellett volna velem beszélnie megalázás helyett.tegnap 15:46
1/19 Eric Griffin válasza:
Mivel tudnak úgy megszégyeníteni, hogy ez legyen a reakció?
2/19 A kérdező kommentje:
Kiabált velem érte.Hogy ezt hogy képzelem.Nagyon megalázó volt.
tegnap 15:54
3/19 Fragments of Fantasy válasza:
Mi lenne az elfogadható reakció?
Tudomásul venni.. és ennyi.
A férjed pedig egy paraszt.
5/19 anonim válasza:
Szerintem kapcsolatban élő emberek között is természetesnek kellene lenni a maszturbációnak. Akár mert a másik éppen nem kívánja vagy épp nem teheti (menstruáció, bármi), vagy éppen úgy kívánja. Egymás előtti maszti pedig még izgató is lehet.
6/19 anonim válasza:
Nem kívánod vele a szexet...tudom, hogy mi lehet az oka, foagdok, hogy nagy böhöm hordó hasa van, a csap hozzá meg alig 10cm,a szex meg abból áll, hogy rádfekszik, lök kettőt, majd hörögve, lihegve lefordul rólad, te még csak annyit sem érzel az egészből, hogy egyáltalán bent van.
7/19 anonim válasza:
Ezt ha mellettem csinálnád, ott helyben kiverném én is, oszt' kvittek vagyunk. Nálam ennyi lenne a reakció.
8/19 anonim válasza:
En is azt tenném amit előttem írtak. Maszturbálnek én is vagy segítenek neki játékokkal, hogy minél nagyobbat élvezzen.
9/19 A kérdező kommentje:
Köszi a klassz válaszokat.Èn se bánnám,ha ilyekor kiverné mellettem valaki,vagy beszállna;)Mert szerintem is inkább izgató;)
A lelkét nem kívánom,mert rossz ember.
tegnap 16:30
10/19 anonim válasza:
Igaz, én férfi vagyok, de nekem sincs otthon szex, viszont igénylem. Nekem sem nagyon van más választásom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!