Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a véleményetek erről ?
Én egy idősebb srác vagyok akit annyira nem vonnz a társas élet talán azért mert sokáig féltem az emberektől , sokszor vannak külömböző félelmeim ,de úgyérzem egyedül tudnék csak magam lenni. Barátnőm soha sem volt ,valahol vágynék egy kapcsoaltra de szexuális életet nemhiszem ,hogy akarnék ,mivel
leginkább ami vonnz a srácokban ,csajokban az ha megaláznak engem ,néha fordítva is igaz ez. Ezen kívül tán nem is izgat semmi sem.
Haverjaim lennének , de mindíg hazudozom nekik ,hogy míért nem akarok kint lenni a városban velük. (Ők nem érdekelnek ilyen téren ,hogy most megalázzanak vagy valami hasonló ) ,sőt az egyik haverom ismeri az anyámat is és nem is tudnak arról ,hogy én legbelül mire vágynék.
Vannak olyan emberek az életemben ,igaz 80,100 km re tőlem akikkel ezt a vágyamat megélem (egyre ritkábban). Akik annyit aláznak engem amennyit csak akarom ,de erről itt a környékemen (Miskolc) senki sem tud .
Szeretnék különköltözni szüleimtől egy albérletbe egy szomszédos országba amelynek nyelvét jól beszélem . És szerintem munkát is tudnék találni .
Mi lenne erről a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!