Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kikötözős csikizés mennyire gyakori fétis?
Engem nagyon izgatna ha egy korombeli fiút vagy lányt kikötnék és megcsikiznék. Ennyire ritka, vagy csak én nem ismerek olyat aki ezt bevállalná alárendelt szerepben? Sok ilyen videóra verem, de egyszer élőben is kipróbálnám.
18/F
#2 Tévedsz! Nem merik bevallani, beszélni róla, de ha egyszer àtestek, alig vàrja az ismétlést És hogy nem szex? Nagyon soknak érdekesebb, izgalmasabb, mint a konkrét 5 perces. Ezt bizony óràkig lehet csinâlni megszakítàsokkal szinte àllandó izgalom fenntartàsàval.
Próbàld ki egy. alkalmas partnerral.
Van rá partnerem, és nő vagyok. :) Sok férfival beszéltem a témában, ők mondták, mennyire nehezen találnak rá női partnert, igaz ők is csak külön erre kerestek volna valakit, nem párkapcsolaton belül akarták.
Ha mindegy, hogy nő vagy férfi akit csikizel, akkor simán tudsz találni rá partnert itt az oldalon is. Engem rendszeresen betalálnak a melegek itt ezzel.
De nőt még úgy is nehezen találok, hogy nálam a kikötözés nem feltétel, és ha kell fizetek is érte.
itt nem a bevállalással van gond
kb 4-5 emberrel beszéltem itt akinek mondtam hogy fizessen és csikizhet x ideig.
aztán már eljönni meg végigcsinálni nincsen kedv és annyiba maradt
19/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!