Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kikötözős csikizés mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kikötözős csikizés mennyire gyakori fétis?

Figyelt kérdés

Engem nagyon izgatna ha egy korombeli fiút vagy lányt kikötnék és megcsikiznék. Ennyire ritka, vagy csak én nem ismerek olyat aki ezt bevállalná alárendelt szerepben? Sok ilyen videóra verem, de egyszer élőben is kipróbálnám.

18/F

ma 05:31
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
szerintem baromság semmi köze a szexhez
ma 06:37
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem fétis, kink, és elég ritka. Nők között még inkább.
ma 08:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kevésbé
ma 08:46
 4/10 anonim ***** válasza:

#2 Tévedsz! Nem merik bevallani, beszélni róla, de ha egyszer àtestek, alig vàrja az ismétlést És hogy nem szex? Nagyon soknak érdekesebb, izgalmasabb, mint a konkrét 5 perces. Ezt bizony óràkig lehet csinâlni megszakítàsokkal szinte àllandó izgalom fenntartàsàval.

Próbàld ki egy. alkalmas partnerral.

ma 08:53
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Van rá partnerem, és nő vagyok. :) Sok férfival beszéltem a témában, ők mondták, mennyire nehezen találnak rá női partnert, igaz ők is csak külön erre kerestek volna valakit, nem párkapcsolaton belül akarták.

ma 09:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha mindegy, hogy nő vagy férfi akit csikizel, akkor simán tudsz találni rá partnert itt az oldalon is. Engem rendszeresen betalálnak a melegek itt ezzel.

De nőt még úgy is nehezen találok, hogy nálam a kikötözés nem feltétel, és ha kell fizetek is érte.

ma 09:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nekem nemigen kell kiverni, mert ha ezt csinàljuk a pàrommal, akkoridővel - esetleg kis ràsegítéssel - magàtól elsül el tudunk élvezni, akàr orgazmus is, még közösülés nélkül is. És egymàs utàn - egy jó napon - többször is. A vibri csak növeli az esélyt!
ma 10:45
 8/10 anonim ***** válasza:

itt nem a bevállalással van gond

kb 4-5 emberrel beszéltem itt akinek mondtam hogy fizessen és csikizhet x ideig.

aztán már eljönni meg végigcsinálni nincsen kedv és annyiba maradt

19/f

ma 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért ezt csak úgy, ràbízni magamat valakire, akit nem ismerek, sokan nem vàllaljàk be. Nem az érzéstől, a körülmények, biztonsàg a kérdéses!
ma 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
mi a k*rva anyadert irtad bele a labfetis #-et
ma 17:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!