Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eletro sokkolóval herébe, lehet ettől bajom?
Figyelt kérdés
Párom BDSM fétises, szoktunk szado-mazo dolgokat játszani. Ő a domina, én az alárendelt. Sok dolgot kipróbáltunk már, jól bírom a fájdalmat. Felvetette, hogy vegyünk be a dologba, egy elektromos sokkolót. S hogy megcsípkedné a tökeimet vele. Lehet ettől valami maradandó bajom?tegnap 19:00
1/7 anonim válasza:
Lehet kapni kifejezetten ilyen játékokhoz való sokkolót, ami biztonságosabb.
Egyszer volt alkalmam élőben nézni, ahogy sokkolnak egy amúgy nagydarab, kemény fickót (nem BDSM, önvédelmi eszköz tesztelés)
Combba. Csávó összeesett. Nem akarom elképzelni, mi lett volna, ha herébe kapja
3/7 anonim válasza:
#2 Több online boltban is láttam, külön kategória alatt
4/7 anonim válasza:
#3: Be tudnál linkelni ide egyet, mert én még nem láttam 1 webshopban sem ilyet.
6/7 A kérdező kommentje:
Ezek nem olyanok. Ez nem elektro feszültséggel okoz fájdalmat. Ezek kb. olyan mint egy vibrátor. Ezek nem fájdalmat okoznak, hanem lüktető rezgéssel, keltenek orgazmust. Ezeknek köze sincs ahhoz a sokkolóhoz, amit én kérdeztem.
tegnap 20:29
7/7 anonim válasza:
Én is remdszeresen használok estim cuccokat, én leggyakrabban a piercingeimhez vagy húgycső tagító rúdhoz csatlakoztatom és belülről stimulálom a péniszem, vagy kicsit ritkábban olyat is szoktam, hogy tűket szúrok a heréimbe és abba vezetem az áramot, ez a kettő kombinálva nekem hatalmas orgazmusokat szokott okozni és idáig nekem nem volt vele semmi probléma, pedig már évek óta csinálom 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!