Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor valaki pl egy kutyával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor valaki pl egy kutyával szexel, elkaphat betegségeket? Ettől nem tartanak? L

Figyelt kérdés
tegnap 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem ha egészséges a kutya
tegnap 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
Igen, szegény kutyát nem kéne kitenni a rücskös pinád gombájának, szemölcseinek
ma 00:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok közös betegség van, ami kutyát és embert is fertőz. Bélféreg leginkább, de egy rendszeresen oltott és féregtelenített kutya nem hordoz olyan betegségeket, amit el lehetne kapni, ha meg mégis, akkor azt ölelgetéssel, simogatással is el lehetne. Sőt, még ha az embernek van valami nemi betegsége, azt se tudja átvinni köztes gazdaként másik emberre, mert ezek a vírusok/baktériumok a kutyában általában elpusztulnak. Szóval ember-ember között van millió fertőzési lehetőség, kutya-ember között leginkább a veszettség és a bélféreg ami szóba jöhetne egy ismeretlen kóbor jószág esetén. Szóval nem tartanak tőle. Sőt, még a teherbeesés is kizárt.
ma 00:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi okból kérded kérdező ?
ma 00:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Most úgy belegondolva van pár dolog ami átmehet kutyáról emberre, de egyiknek sincs köze a szexhez és szerintem nem sokan találkoztak még ezekkel. Szóval ha nyers húst eszik a kutya, akkor elkaphat szalmonella fertőzést, de náluk ez sokszor tünetmentes, nem okoz komolyabb betegséget, ha nincs legyengülve az immunrendszere. Légúti fertőzésként lehet streptococcus, staphylococcus, MRSA, de szerintem ezekre is nagyobb esély van a buszon egymástól vagy a kórházban elkapni, meg azért egy köhögő, taknyos kutyát csak felismer az ember. Vannak bőrgombák, amik megintcsak egyértelműek és ha ilyen fertőzése van a kutyának, akkor azt állatorvossal kezeltetni illik. De egy szemmel láthatóan egészséges kutya az ember szempontjából kevesebb veszéllyel jár, mint emberek közé menni. (3-as voltam)
ma 01:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom de én imádnék egy ilyen csajt.
ma 01:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!