Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűn a maszturbáció?
Figyelt kérdés
Hetente egyszer csinálom, mert nem bírom tovább. Egyszer megtagadtam magamtól és három hétig nem csináltam, de úgy éreztem megőrülök, aztán a reggeli merevedésem következtében magától ejakulált. Isten ezért megbüntet? Ha igen, akkor miért nem tudunk magunkon uralkodni, ha nagy nehezen sikerül, is a testünk reagál, ahogy be van állítva. Nagyon nehéz ez a dolog.dec. 22. 17:40
11/23 he84 válasza:
Nem létezik, csak mert a Bibiliában ezt-azt írnak, meg még ki tudja hol, attól az még nem jelenti azt. Na meg hogyha létezne, akkor látnánk jeleket és a komolyabb bajokat mrgfékezné, ha nem akar rosszat. De nem így van. De nem fogok itten vallás és Isten mániás emberekkel vitatkozni, nem azért mondtam amit és főleg a kérdezőnek írtam választ!
12/23 anonim válasza:
Előbb fogsz te könyörögni Istenhez, mint én megtagadni. Jön egy fájdalmas betegség és mindenki elfordul töled. Akkor majd szeretnél hinni. Csak majd késő.
13/23 he84 válasza:
Semmi köze Istennek a betegségekhez, aki nem létezik, te pessimista rosszindulatú,... Nem is ismersz, a családomat se, a barátaimat se, meg senkit a környezetemből, így nem tudhatod, hogy fordulna el tőlem és ki nem, na meg azt se lehet tudni, hogy lesz-e komolyan fájdalmas betegségem. Egy vallás mániás vakkal nem vitatkozok, már mondtam, részemről ennyi, nem érdekelsz és már nem reagálok neked! Mondtam azt is, hogy én főleg a kérdezőnek reagáltam! Ennyi!
15/23 anonim válasza:
Azért adta a farkad hogy használd. Ha csak szaoeodásra lenne való, nem állna minden reggel. Isten sem azta akarja hogy minden nap gyereket csinálj
17/23 anonim válasza:
Csak a szentfazekak terjesztik hogy bűn, aztán a lepedő alatt ők is kicsapják a makkost.
Isten meg a bibliában csak egy mesefigura, de a papok a segítségével jól megélnek az emberek butaságából és hiszékenységéből. Ne törődj vele, mit mondanak, fogd a zuhanyt, fleshlightot, porszívót és jól rázasd ki az ezredest, akár naponta!
18/23 he84 válasza:
Bocsi 17-es válaszoló, de azért a porszívó túlzás és veszélyes.
19/23 A kérdező kommentje:
Isten létezik, nem kötelező hinni benne. Sokan vannak és lesznek még, akik megtagadják és akik megtartják a hitet, azokat kigúnyolják. Ezt is megmondta Jézus és pontosan ez van a mai álszent világban.
dec. 25. 09:01
20/23 anonim válasza:
Nem a hittel van a baj, hanem azokkal, akik erőszakkal terjesztik, sőt kihasználva az emberek reményvesztettségét és hiszékenységét, hasznot húznak belőle! A témában erősen ajánlott film: Da Vinci-kód!
A szerzetesek a fogadalomtétel előtt se rázzák rojtosra, hogy utána kibírjanak negyven évet! Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!