Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet szexi egy kifejezetten vékony lábú, és aránylag kis mellű lány?
Figyelt kérdés
Srácok és lányok őszinte véleménye is érdekelne!
Fiúk, van barátom, ismerkedős privit nem kérek, köszi!
dec. 22. 11:29
12/19 anonim válasza:
Nekem csak ez a kategóri jön be, szóval igen, lehet!!@
Nekem legalábbis favorit!
15/19 anonim válasza:
Ha az őszinte véleményem érdekel, egész alakos képet is küldhetnél (nyugi, nem kell "egyéb célokra"), de így látatlanban is azt mondom, hogy igen, lehet kifejezetten szexi. És úgy gondolom, hogy egy ilyen testet könnyebb hosszú ideig vonzó állapotban tartani.
16/19 anonim válasza:
Én nem akarok ismerkedni, csak simán megd.gni, írhatok?
17/19 anonim válasza:
Valószínűleg, bár a szakemberek ezt pedofílianak hivjak:))
18/19 A kérdező kommentje:
A pedofilokat emlegetőknek annyit, hogy egy 20 éves lányra vonatkozott a kérdés.
dec. 30. 18:06
19/19 anonim válasza:
Aki nem rest cenzúrázni a neki nem tetsző hozzászólást, ha betalál.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!