Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet szexi egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet szexi egy kifejezetten vékony lábú, és aránylag kis mellű lány?

Figyelt kérdés

Srácok és lányok őszinte véleménye is érdekelne!

Fiúk, van barátom, ismerkedős privit nem kérek, köszi!

dec. 22. 11:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Persze.
dec. 22. 11:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyis van baratod, akkor valszeg neki szexi vagy. Mit érdekel akkor mások véleménye, ha ugyse akarsz swingerezni?
dec. 22. 11:31
 3/19 anonim ***** válasza:
74%
Ízlések és pofonok. Nekem pl kifejezetten a vaskosabb idomok jönnek be, nagy mellek, vastag combok, stb. De ettől függetlenül izgultam én már fel nagyon kifejezetten vékony lányra, volt is ilyen barátnőm, nagyon szexi tud lenni ez is. Olyan pasit kell keresned, akinek úgy jössz be, ahogy vagy, ne állandóan a külsőd miatt stresszelj.
dec. 22. 11:36
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Én nagyon szeretem az ilyen. Törékeny alkatú lányokat.
 5/19 VadApuci ***** válasza:
37%
persze, hogy lehet. nem mindenkinek a nagy combok, és nagy mellek tetszenek. az anorexiások, kóros soványságban szenvedők is bejönnek vkiknek, ugyanúgy, mint a nagydarab, kövér lányok is ;)
 6/19 anonim ***** válasza:
76%
Te is tudod a választ.
dec. 22. 11:37
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Kép nélkül nem tudom egyértelműen megválaszolni, mivel vékony és vékony között is van különbség.
dec. 22. 11:42
 8/19 anonim ***** válasza:
87%

A szokásos válasz: látni kellene. A lábat mindenképp. Ami valakinek vékony, az másnak átlagos.

Az afrikai éhező gyerekek lábaihoz hasonló nem hogy nem jön be, de taszító.

dec. 22. 11:44
 9/19 anonim ***** válasza:
40%
A mellméret nem érdekel, viszont a formás vádlit imádom egy nőn.
dec. 22. 11:49
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
Ha van barátod,akkor minek kérdezel? Neki gondolom tetszel.
dec. 22. 12:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!