Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen megfontolásból nem vesz néhány nő péniszt a szájába?
Figyelt kérdés
Egészségügyi okokból? Lelkileg megterhelő?tegnap 13:46
2/5 anonim válasza:
Mert elit-kisasszonyok. Még az uborkát🥒 is szalvétával fogják meg. :)
3/5 anonim válasza:
Sosem fűztem hozzá ideológiát. Egyszerűen nem vonz. Az ondó a szájba meg egyenesen hányingert ébreszt bennem. Már előre hallom hogy prűd p.csa, meg amivel az orál imádok zsarolni szokták a partnerüket. Nagyon is aktív nemi életem van. A partnerem lent teszi be, nem a számba. Egyébként sok nő nem azért teszi meg mert annyira szereti, hanem a partner megtartása miatt.
5/5 anonim válasza:
Érdekeltek a válaszok, bar én nőként nem ebbe a csoportba tartozok.
A 2. válaszoló véleményét egészen az utolsó mondatáig elfogadtam, hiszen tenyleg nem lehetünk egyformák. Mégis, engem felizgat fizikailag, amit csinálok a partneremnek, és az is izgat, hogy neki ez mennyire jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!