Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek milyen érzés a maszturbálás (tehát amikor húzogatjátok a bőrt a péniszen)?
Figyelt kérdés
dec. 19. 20:21
11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként ti hogy bírjátok ki, hogy naponta csak egyszer maszturbáltok?
Én egész nap csinálnám. 🤣
dec. 20. 18:16
12/15 anonim válasza:
nem annyira jó mint egy nőnek a maszti, én annyira jót nem érzek csak abban a pár másodpercben amig elélvezek
13/15 A kérdező kommentje:
Pedig azt hittem, hogy pont a pénisz húzogatása sokkal jobb érzés.
dec. 22. 17:35
14/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, a "pont" véletlenül került oda 😅
dec. 22. 17:36
15/15 anonim válasza:
#11 Előfordul napi több, amikor annyira be vagyok gerjedve. De idő, meg kedv függvénye is. Másrészt elég sok energiát veszítek a magömléssel.
#13 jó érzés az is, de szerintem is az orgazmus a legjobb része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!