Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Év végi céges bulikon szoktak történni pajzán dolgok?
Figyelt kérdés
Vagy ez inkább az urban legend kategória?
Ti mit tapasztaltatok?
20/L/B
dec. 19. 16:34
22/31 anonim válasza:
Gondolom a feleséged is élvezi ezeket
25/31 anonim válasza:
Magán a céges bulin, az összes kolléga szeme láttára azért nagyon nem szoktak eldurvulni a dolgok, max. csók, tapizás, de az sztem sok helyen elég tipikus, hogy utána szórakozóhelyen, lakáson, stb. folytatódik az éjszaka, és ott már kevesebb a gátlás...
26/31 anonim válasza:
Szoktak ha csak a feleségem ruhájából indulok ki, kivágott hat rész, elől betekintés egyes szögből mellekre, természetesen melltarto nélküli ruha…..
27/31 anonim válasza:
Cége válogatja, én pl. egy multinál vagyok, IT szektorban foglalatoskodnak. Mivel nem vagyunk nagy munkateher alatt, nálunk igen. Aztán a munkanapok is lötyögősek, egy héten talán ha 2 e-mailt kell írnom, aztán lazítás.
28/31 anonim válasza:
Nekem még nem volt olyan munkahelyem ahol ne lett volna, csak a belemenőség mértéke változott.
29/31 anonim válasza:
Én minden pasit leápoltam becsületesen és sperma illatút büfögtem még hajnalban is utánuk. De egyáltalán nem bántam meg! Csak eszembe juttatta a gimnáziumi éveimet.
30/31 anonim válasza:
Rád emlékszem, te voltál a cég sz@jhája
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!